Перейти до змісту

Сильно гріється ноут

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Форумчани, прошу вашої поради.

Мається ноут ось такий http://allo.ua/ru/products/notebooks/acer-aspire-e1-531g-b9604g75maks-nx-m7beu-003.html .

Купувався наприкінці серпня 2013 року. Ще є трохи гарантії.

Але виникла така проблема. При довгій роботі або великому навантаженні сильно гріється проц. до 80градусів ( критична температура 85). Ноутом користується брат ( студент), любить іноді пограти гейми.

В сервісний центр по причині сильного нагріву врятлі приймуть, мені принаймі так здається. Що порадите робити??

Опубліковано

в мене з новим ноутом теж була така проблема..

заніс в ремонт..виявилось, що кулер добре не охолоджував ноут..причина - відсутність "смазки" в ньому..якись заводський дефект - чи що..

змазали - все ок..

послухайте як працює кулер..

Опубліковано

почисть його там полюбом пилі куллер насмоктав, і не став його на ліжко чи на крісло м*яке він тільки пилюку всмоктує.

Опубліковано

Форумчани, прошу вашої поради.

Мається ноут ось такий http://allo.ua/ru/products/notebooks/acer-aspire-e1-531g-b9604g75maks-nx-m7beu-003.html .

Купувався наприкінці серпня 2013 року. Ще є трохи гарантії.

Але виникла така проблема. При довгій роботі або великому навантаженні сильно гріється проц. до 80градусів ( критична температура 85). Ноутом користується брат ( студент), любить іноді пограти гейми.

В сервісний центр по причині сильного нагріву врятлі приймуть, мені принаймі так здається. Що порадите робити??

ну так розбери та почисть систему охолодження,там мабуть пилюки шар в пiв сантиметра! Чи занести до мене я почишчу(пiсля того гарантiя закiнчуэться) або ж занести в сервiсний центр хай там чистять,але це не вiдноситься до гарантийного випадку так що прийдеться заплатили за чистку ноута
Опубліковано

заніс в ремонт..виявилось, що кулер добре не охолоджував ноут..причина - відсутність "смазки" в ньому..якись заводський дефект - чи що..

змазали - все ок..

та кулер працює тихо, як відразу куплений.

Опубліковано

змазали - все ок..

та кулер працює тихо, як відразу куплений.

Подмухай туда сильно , або візьми пилососом продуй, якщо не поможе то полюбом нада розбирать і чистити. Подивись інструкції в інеті як твого ноута розбирають і попробуй сам ))

Опубліковано

якщо ще є гарантія розбирати не раджу бо гарантія пропаде,занесіть в сервісний центр мусять зробити і якщо ноут ігровий тобто потужність хороша то йому потрібне додаткове охолодження продаются спеціальні підставкі з кулерами,з цим раджу не затягувати можна спортити ноут

Опубліковано

усім дякую за допомогу. на наступному тижні займуся вирішенням даної проблеми

тему можна закрити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...