Перейти до змісту

Тре працівника на будівництво.

Zefirka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бажано монолітчика. Розклад - якісь невідомі особи залили подушку під фундамент. Геть далеко від розбивки. Тре попаритись з двума іншими (нормальними) монолітчиками, зробити розбивку вже всередині котловану під края опалубки, поставити опалубку (фанера 1,5*1,5) і залити.. Каркаси вже пов'язані. Оплата нормальна (дивимось по вмінням). Якщо не тупимо - 350 грн за куб. Підсобнику 100 грн в день. Срок -10 днів або швидше. Всі інструменти і матеріали є. Не вистачає одного чоловіка. Гемор - помилки інших.

Бажано-0967294092 або 0667212514

Опубліковано

Як платили так і будете мати,за 350 грн,нічого не зміниться,а плата 100 грн підсобника це ще в далекому 2009 році,надворі 2014,доллар 12 гривень,поважайте людей.

За що не люблю хохлів,жадні і хочуть наїбати один другого

Без образ,просто накипіло.Коли йдеться мова за роботу то кричите чому так дорого,коли заходите в магазин купляєте і гроші не жалко.

Опубліковано

350 грн за куб це мало? на рахунок підсобника згідний, але фіг знає хто прийде працювати.. бухарь чи молодий здоровий хлопець.. 100 - це мінімум.. будемо вже бачити по ходу діла..

аби залізти пофлудерастити.. не влаштовує, не подобається - то працюйте на своїх роботах

Опубліковано

В Ківерцях куб 420 грн і не менше.Підсобник який калатає бетон 250 грн.

Який флуд шановна,так я далі працюю на своїх роботах,і ще хочу щоб ціни лигарі всілякі не збивали а робили за розумну ціну яка дійсно вартує виконаної роботи.

Вдалого вам знайти помічника. Всього найкращого.

Не влаштовує ціна,спробуйте самі заливати і виставляти за 350 грн.

Опубліковано

Підсобник за 250 грн? з 9 до 18? Нє дядя, то Ви шось придумали) Я б і сам так пішов працювати :D Але дякую за Вашу дезінформацію в моїй темі) Мотивує. Калатати бетон - то типу гортати?))

Може я десь не правий, але кому потрібна робота - звертайтесь. Як такої - чорнової роботи вже майже нема. Скадності ніякої нема. руки, мозок - і вперед.

Опубліковано

Пішов б підсобником, але за 100грн, до вас ніхто не піде. Як піднімите ціну мін. до 175 - тоді звертайтеся.

Зараз ціна підсобника мін .150грн-175грн, а по стандарту 200грн, підсобник каменщиків має 275грн дньовка.

Так що автор задумайся.

А будеш платити по 100 і після них будеш переробляти.

Опубліковано
і ще хочу щоб ціни лигарі всілякі не збивали а робили за розумну ціну яка дійсно вартує виконаної роботи.
За що не люблю хохлів,жадні і хочуть наїбати один другого

Во во, поприїжають хєр зна звідки і кладуть плитку по 50 грн. За останні півтора тижні був на трьох квартирах після таких майстрів. Власники просили переробити))). Порадив звернутись до тих, хто клав :_07: по 50.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...