Перейти до змісту

Карпатський дощ vs Nokia 5230

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підлий, нескінченний Карпатський дощ замочив мою улюблену Ноклу. Була вода під сенсором. "Заліпала" кнопка вкл/викл (зараз функціонує нормально). Підсушив. Функціонально працює на 100%, АЛЕ:

1. Є підтіки (сліди від води) між сенсором і екраном (можна почистити щіточкою з спиртом, правда ж?)

2. Є незрозумілі полоси шириною в 1-2-10 пікселів власне на дисплеї (це вже десь позамикало екран-шлейф? поправимо чи заміна? (міняти не буду, шкурка вичинки не варта, та і проблему видно тільки на білому фоні)

3. Я не спец, але руки, здається, з того місця ростуть. Тож:

а) чи зможе колишній початківець-радолюбитель-радіопаятель без танців з бубном, а просто із щіточкою і спиртом поправити скоєне водою?

б) чи є 5230 таким складним що треба нести до спеців (дивився розбори на ютубі, здається нічого складного)?

в) де можна купити викрутку Торкс під болти телефону?

г) чи занести в ремонт (який?) і не морочити собі і Вам голови?

Дякую за поради.

Опубліковано

а) мабуть нічого у вас не вийде( але спробувати можна. Просто памятайте , що можите зробити ще гірше.

б) розбирається дуже легко.

в) викрутка є дуже поширена, береш телефон і ідеш на базар, там на місці підбереш.

г) якщо ви якось не так його розбирете, то тоді точно прийдеться нести в ремонт, апоки можна і самому спробувати)

( я на свому і цими плямами нічого не зміг зробити, самі з часом майже пройшли, та й плями на роботу телефону, як пристрою для звязку ніяк не впливають)) головне що він (телефон) "броньований"!

Опубліковано

Тоді наступне питання: де купити викрутку Torx для телефона (розмір не знаю, буду підбирати на місці).

Була порада на базарі.

Можна детальніше: формула/ел.техніка/інструменти?

Опубліковано

Це може бути заміною екрана.

але це не поправімо в подальшому

будуть різні дефекти.

загалом це тільки початок поломки особливо після води

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...