Перейти до змісту

Компанія Модерн-Експо оголошує набір працівників

kusmich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Точно знаю чем больше работаешь, тем выше ЗП. на счет карьерного роста ничего сказать не могу :0157: :0157:

Опубліковано

Є можливість кар"єрного росту. Все залежить від того як себе зарекомендуєш.

Дехто з виробництва попадає в офіс.

Опубліковано

Доброго дня.Цікавить чи актуально, я так зрозумів там 2 тижні перед тим як працювати навчають а на зварників на автоматичних та напівавтоматичних машинах там навчають чи тільки на 3 попередні ваканції(складальник, слюсар з механоскладальних робіт, помічник оператора верстатів з програмним керуванням).Телефонував телефон чомусь не беруть,Дякую

Опубліковано

Доброго дня.Цікавить чи актуально, я так зрозумів там 2 тижні перед тим як працювати навчають а на зварників на автоматичних та напівавтоматичних машинах там навчають чи тільки на 3 попередні ваканції(складальник, слюсар з механоскладальних робіт, помічник оператора верстатів з програмним керуванням).Телефонував телефон чомусь не беруть,Дякую

хз
Опубліковано

А є якась можливість кар'єрного росту, наприклад, з вакансії того самого оператора "листогина"? Звісно при умові хорошої роботи, знань технічних креслень.

конешно, якщо в тебе є родичі там, то через місяць - другий будиш в "акваріумі" сидіти хуйнею займатися і зарплату получать нікіслу))))

Опубліковано

конешно, якщо в тебе є родичі там, то через місяць - другий будиш в "акваріумі" сидіти хуйнею займатися і зарплату получать нікіслу))))

це твої еротичні фантазії чи назвеш пару реальних випадків?

Опубліковано

ти що дибіл? які ще еротичні фантазії. ШО ти ліпиш? а на рахунок прикладів, в нестандартний, деревяний, кб то тав в акваріумах всі родичі, свати, брати, куми, друзі,.... а ти чого питаєш на рахунок прикладів? :)

Казали на 2 місяці по контракту якось .

набирають на 3, 4 як кого, багатьох на фарбувально сушильні лінії і в стандартний цех. зп в помічника оператора там приблизно 2750-2900

Опубліковано

кожен хто приходить чийсь родич, як не крути... звичайних людей туди не беруть.

прийшов побув пару тижнів і все, пішов на підвищення.

стандартний цех. зп в помічника оператора там приблизно 2750-2900

зараз встановили систему преміювання, якщо в зміну 8год. здаєш план то отримують премію "налічкою" 200грн. на 3-4людей. (КМ ПП)

Опубліковано

О_о_о! Походу то ти там ще не довго працюєш, або в офіс взяли після міжнародних в цю контору бо там таких беруть, щоб заманювали дурнів. Діректора, іздять на дорогих тачках, іздять по заграницях, і будують не маленікі будинки на тій же рівненській, а народ простий вкалує за 200-300долларів в місяць, як були звичайні робочі на яких все тримається рабами так і остались, ох як же ш шкода що в нас такі люди ще дурні і роблять за такі гроші тяжко не беручи до уваги свою пезшочергову значимість для заводу..

комуніст детектед? :)

поки молодий створюй свою фірму, знаходь нішу на ринку, бери кредити, купляй обладнання, наймай людей - через років 10ть будеш мати: дорогі тачки, заграниці, будинки.....

Опубліковано

Думаю прості принципи працівника:

- не подобається не працюй там;

- кричиш всім мало платять, або проси більше, або звільняйся, тільки не кажи як платять, так і працюю (це примінимо тільки до того, якщо тобі вже довго затримаують заробітну плату, тоді, так як платять так і працюєш, в іншому випадку цей принцип не підходить)

- начальники, козли, пі..., й так далі, так звільняйся, шукай інших начальників, або сиди тихенько і не рипайся.

---Раз такий розумний, що всі такі не такі начальники, директора, стань сам начальником, директором, власником, і умнічай собі там, а не там де ти працюєш.

Висновок, якщо ти супер-пупер спеціаліст, то не тобі роботодавець диктує умови, а ти роботодавцю.

Простий вам випадок, людину взяли на роботу, спеціаліста, з зарплатою в 100 тисяч гривень, тільки йому одному дозволено курити будь де в офісі, всім інгим курити заборонено (власник фірми (директор) сам не курить). Тому що це була одна з умов того спеціаліста при прийомі на роботу.

Так що думаю хаяти власників, і так далі, не доречно як мінімум тому, що тебе силою ніхто не тяне на роботу, а якщо вже погодився то виконуй все те, на що сам і погодився.

Опубліковано

А в нас всі такі - краще сидітим дома і нитиму по форумах як мені хреново жити і які всі кругом під**аси, ніж підніму дупу і піду хоч щось робити, на ЗП, яка може і не відповідає амбіціям, але є перспективи росту (то я зараз не про Модерн, а взагалі). Отакий дурнуватий менталітет. Або всьо і зразу, або нічого. Поступово щось здобувати, згодні лише одиниці, але вони і не ниють, а просто йдуть до поставленої мети.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Якось спілкувався я з одною дисьть успішною людиною, з розмови зрозумів що краще - працювати і займатись тим чим любиш щотнайбільш виходить,

Але ж нині аби робота пофіг шо здоровя вгробиш за 3 куска через рік

Опубліковано

Компанія "Модерн-Експо" оголошує набір працівників за спеціальностями:

- складальник;

- оператор верстатів з програмним керуванням;

Заробітна плата від 3000 грн.

Телефонуйте: 050 377 95 67; 78 95 77

rfj6q.jpg

Доброго вечора,якщо вакансія актуальна прошу Вас перезвонити мені,0665661029-Андрій

Опубліковано

Ты это всерьёз? Компания будет звонить тебе? Она заинтересована, чтобы ты работать пошёл? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...