Перейти до змісту

можна поставити діскі на авто наоборот, внутрішньою стороною на зовні?

Рашпіль

Рекомендовані повідомлення

можливо дурне ,але цікаве питання!! можливо хтось пробував ставити металічні дискі внутрішньою стороною на зовні , а зовнішньою прикручувати до ступіци???? Машина буде вигляати ширшою) , і як на ізнос підшипників, тд,тп!!?=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зроби з металевих дисків розварки, і точно все буде найс.

post-3767-0-43687500-1401267111_thumb.jp

post-3767-0-83792400-1401267112_thumb.jp

post-3767-0-67552200-1401267113_thumb.jp

post-3767-0-97521700-1401267114_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та якби я знав як вони роблятся(( хоть десь побачити!! В луцьку роблять такі речі??? І де взяти широку шину??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в киэві роблять ціна 1500-1600 залежить від радіуса.

на форумах море гуми якої треба. ви спочатку визначте що ви хочете а потім питайте ціну, бо для когось широка це і 195, а для когось 265

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зрозумів!!!, ( потрібно на форд сіера )прикіну шо до чого напишу!!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як на ізнос підшипників, тд,тп!!?=)

На вантаження на підшипники значно зросте, відповідно їх ресурс в рази зменшиться. Також і керованість автомобіля зміниться, причому не в кращу сторону. Все таки бажано дотримуватися рекомендованого заводом виробником вильоту диска (ЕТ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зміниться, зменьшитсья, навантаження, керованість, бла бла бла...

Звісно ставити, буде дуже круто. Поки не поставиш - не вгомонишся, а якщо не поставиш, то жалкуватимеш! Один же раз живемо :)

Я на Добло на розварках ціле літо відкатав і все гуд - нічого не відвалилося, все на місці, ціле, керованість не погіршилась, зато вигляд як змінився. Загалов - однозначно робити і ставити! Якщо треба - дам координати людей які все гарно зроблять, а гуму найти то вже дрібниці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як на ізнос підшипників, тд,тп!!?=)

. Також і керованість автомобіля зміниться, причому не в кращу сторону.

а чому це?) те що колія і виліт помінявся не завжди в гіршу сторону. повірте ви той "ресурс" не відслідкуєте

п.с сам катаю на 7j ет 25 R15 на вазі з 195 гумою, керованість покращалась, машинка приліпла до дорогі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я також читав що керованість змінюється в кращу сторону!!! а що за ваз на якому їздиш??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому це?) те що колія і виліт помінявся не завжди в гіршу сторону. повірте ви той "ресурс" не відслідкуєте

п.с сам катаю на 7j ет 25 R15 на вазі з 195 гумою, керованість покращалась, машинка приліпла до дорогі.

Згідний, варіації вильоту в невеликих межах ніяких суттєвих змін не внесуть. Але якщо міняти, наприклад, ЕТ з +40 на 0 або взагалі на від'ємні значення (встановлення колеса навиворіт), то зміни будуть відчутні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я також читав що керованість змінюється в кращу сторону!!! а що за ваз на якому їздиш??

класіка ваз 2101.

Згідний, варіації вильоту в невеликих межах ніяких суттєвих змін не внесуть. Але якщо міняти, наприклад, ЕТ з +40 на 0 або взагалі на від'ємні значення (встановлення колеса навиворіт), то зміни будуть відчутні.

ну це зрозуміло. все треба робити з головою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...