Перейти до змісту

Продам SSD Samsung 840 Pro series 128GB 2.5" SATAIII

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Pro series 128GB 2.5" SATAIII

Куплений був в січні місяці спеціально для програм і онлайн ігр (себе по швидкості та запуску оправдав і в програмах і в іграх)

Гарантія з січня місяця 36 міс. 32 місяці гарантії лишилось.

Записаних даних тут 1,4ТВ це я за 4 місяці тупо тестував різні ігри і програми на ньому, максимально наскільки я пам'ятаю на нього можна записати біля 90 ТВ данних. Якщо використовувавти для системи, навіть для тогоже браузера його вам на кешування яке буде в процесі вистачить років на 20 якщо не більше.

Використовував на SATA2. Чому на саті 2 тому що мамка стара а нову небуло потреби купувати. Навіть із сатою 2 різниця між HDD в 2,5-3,5 рази ліпше. Передача в мене на саті 2 макс була 310мб/с, на саті 3 біля 500-520 заявленно на сайті, сам не тестував.

Причина продажі як завжди потрібні гроші.

Ось яка ціна в інтернет магазині сьогодні.

http://hard.rozetka....characteristics

Ціна:1350грн.

Можливий невеликий торг.

По будь який питанням все по Тел. 095 182 13 16

Роман.

Опубліковано

ну так купуйте. Навіщо це мені сюди писати ?

звичайно ви можете продавати за цю ціну, але вам підсказують і рекомендую прислухатись.

з таким підходом до поставлення ціни я можу і на вулицю вийти, купити харда де інде, чому обовязково у вас?

зробіть цікаву ціну і до вас потянуться люди!

Опубліковано

Ціна:1250грн.

Можливий невеликий торг.

По будь який питанням все по Тел. 095 182 13 16

Роман.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

візьму за 900 грн, якщо цікаво - пишіть ...

Ні нецікавить менше ніж 1050 непродам.

Якщо незнайдеться покупця лишу в себе.

Опубліковано

Я не буду нiчого пояснювати просто я бачю наскiльки багато людей розумiють значення PRO в мому ссд. Цiна 1550 непросто так стоiть на розетцi чи на любому iншому сайтi. Добре я всiх зрозумiв. Лишу його у себе.

Прошу адмiнiв закрити тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...