WebTraveller Опубліковано 17 Травня, 2014 в 12:42 #1 Опубліковано 17 Травня, 2014 в 12:42 Доброго дня.Скільки приблизно буде коштувати порахувати кошторис по матеріалам на такий проект будинку: http://bestproject.com.ua/z205Порахувати потрібно без фундаменту, так як поки неясно на яку глибину буде заливатисяРоботу рахувати не потрібно. Тільки кількість матеріалів (блоків на зовнішні стіни, міжкімнатні стіни, матеріали на дах і т.д. і т.п.)Цікавить орієнтовна ціна на складання такого кошторису
Tutichka Опубліковано 17 Травня, 2014 в 19:22 #2 Опубліковано 17 Травня, 2014 в 19:22 Доброго дня.Скільки приблизно буде коштувати порахувати кошторис по матеріалам на такий проект будинку: http://bestproject.com.ua/z205Порахувати потрібно без фундаменту, так як поки неясно на яку глибину буде заливатисяРоботу рахувати не потрібно. Тільки кількість матеріалів (блоків на зовнішні стіни, міжкімнатні стіни, матеріали на дах і т.д. і т.п.)Цікавить орієнтовна ціна на складання такого кошторисуВітаю.Хотілось уточнити у Вас вже є будівельний паспорт на будинок і потрібно просто порахувати кількість матеріалів стін, перекриття і кроквяної системи?
WebTraveller Опубліковано 18 Травня, 2014 в 07:01 Автор #3 Опубліковано 18 Травня, 2014 в 07:01 Вітаю.Хотілось уточнити у Вас вже є будівельний паспорт на будинок і потрібно просто порахувати кількість матеріалів стін, перекриття і кроквяної системи?Поки немає нічого. За тижня 2-3 буду купувати цей проект а далі треба буде робити всі дозвільні документи на будівництво і все інше. А що треба я взагалі незнаю, будуватися буду перший раз)) одним словом потрібна буде допомога консультанта. Готовий навіть заплатити за консультації аби швидко це все поробити
Tutichka Опубліковано 18 Травня, 2014 в 09:02 #4 Опубліковано 18 Травня, 2014 в 09:02 Вітаю.Хотілось уточнити у Вас вже є будівельний паспорт на будинок і потрібно просто порахувати кількість матеріалів стін, перекриття і кроквяної системи?Поки немає нічого. За тижня 2-3 буду купувати цей проект а далі треба буде робити всі дозвільні документи на будівництво і все інше. А що треба я взагалі незнаю, будуватися буду перший раз)) одним словом потрібна буде допомога консультанта. Готовий навіть заплатити за консультації аби швидко це все поробитинюанси щодо цього проекту виклала у Ваш особисті повідомлення. Готові надати консультації. Докладніше в особистих повідомленнях
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.