Перейти до змісту

Ефективна реклама, розповсюдження реклами в Інтернеті та у Луцьку

liuda_007

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Будь-яка послуга чи товар, незалежно від своїх якостей, потребує гарної реклами серед наслення. Кожен бізнесмен мріє, аби його реклама була ефективною та привертала увагу ТИСЯЧ людей. Тому саме Вам я пропоную такі послуги:

написання повного тексту оголошень (за даною Вами інформацією) та їх розміщення на найефективнішних бордах країни

текст+розміщення на сайті 1 оголошення= 50 копійок;

якщо Ви бажаєте розмістити текст оголошення більш, ніж на 50 сайтах, то 1 оголошення=30 копійок.

modern-advertising-methods.jpg

розклейка рекламних постерів, оголошень будь-якого формату; розповсюдження Вашої реклами по поштових скриньках у м. Луцьку

ціна договірна

281_advertising_design_400d.jpg

розповсюдження ваших оголошень у соціальних мережах

1312465397_vk_logo.pngfacebook_logo_image.pngodnoklassniki_logo.png

Є досвід роботи із різними оголошеннями;

Є результат, який задовольняє;

Є відповідальність та чесність.

Телефонуйте та замовляйте!

МІЗЕРНІ ЦІНИ за ЕФЕКТИВНУ РЕКЛАМУ

✆ 099 62 67 595

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна список українських борд з характеристиками, типу - відвідуваність і т.п. в ЛС?

P.S. Послуги - "руками" чи Xrumer/Allsubmitter ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна список українських борд з характеристиками, типу - відвідуваність і т.п. в ЛС?

І мені також.

Зі Сландо та Аукро працюєте? Чи тільки дошки оголошень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені також.

Так, авжеж, працюю не лише з бордами, а й з 212.ua, slando.ua, prom.ua, doshka.net, inforico.com.ua, ria.com та багатьма іншими. 100 символів - 50 копійок, 150 - 75 копійок, 200 - 1.5 грн, більше за 200 - 5 грн. Мінімальне замовлення - 20 гривень.

Гарного настрою! :_16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такими буковками, як тс, пише тільки "школота"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такими буковками, як тс, пише тільки "школота"

так ТС і не пропонує послуги копірайтера, а розміщення оголошень на сайтах типу slando.ua , це теж саме що в оффлайні поклейка оголошень на тумбах.

Тому яка різниця "школота" чи ні? ціна - адекватна, хоче людина підзаробити - нехай.... тим більше, пропонує не розсилку спама а розміщення оголошень в "спеціально відведених місцях"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені також.

Так, авжеж, працюю не лише з бордами, а й з 212.ua, slando.ua, prom.ua, doshka.net, inforico.com.ua, ria.com та багатьма іншими. 100 символів - 50 копійок, 150 - 75 копійок, 200 - 1.5 грн, більше за 200 - 5 грн. Мінімальне замовлення - 20 гривень.

Оголошення з фото подаєте? Завтра ради інтересу підготую 2-3 оголошення і закинете на 50 сайтів кожне і побачимо ефект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені також.

Оголошення з фото подаєте? Завтра ради інтересу підготую 2-3 оголошення і закинете на 50 сайтів кожне і побачимо ефект.

Якщо надсилаєте фото - то з Вашими, якщо ні - тоді фото будуть з Інтернету. Будь ласка, якщо бажаєте співпрацювати, то пишіть мені на пошту - [email protected], надсилайте фото, побажання, а також домовляйтеся про к-сть оголошень. Я пишу текст оголошень, узгоджую його з вами та публікую на різних сайтах. Ціну ви знаєте.

Приємних вражень!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...