Перейти до змісту

Порадьте хорошого моториста!

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І все таки, яка компресія і тиск масла?

Завтра,тобтосьогодні зганяю заміряю і відришуся!

Опубліковано

Молодець, все поміряв, відписався. (Хоча може щось не вийшло).

Опубліковано

Молодець, все поміряв, відписався. (Хоча може щось не вийшло).

Ну Вибачайте просто в лікарні лежав захворів не міг відписати!!!

Компресій 11-12 у ВСІХ циліндрах ,але 2-го циліндра свічка видно чуть волого ,то мабуть "маслосйомні " кільця здають????

Опубліковано

Якщо компресія 11-12. То кільця, (я ви думали) в нормі. Можуть бути сальники клапанів, а свічку не пробували міняти( хоча б в інший циліндр).

Опубліковано

Якщо компресія 11-12. То кільця, (я ви думали) в нормі. Можуть бути сальники клапанів, а свічку не пробували міняти( хоча б в інший циліндр).

нііі непробував

Опубліковано

D.GryWeB, що там? як успіхи?

Виявлене масло у охолоджуючій рідині!!!!Буду замінювати прокладку між блоком циліндрів і "головою"!Побачимо що з цього вийде.

Опубліковано

Виявлене масло у охолоджуючій рідині!!!!Буду замінювати прокладку між блоком циліндрів і "головою"!Побачимо що з цього вийде.

А раніше його не було? Наскільки пам"ятаю питав. в 14 пості, і відповідь в 16 пості що немає. Щось Вам мабуть "пороблено" :_09:.

Опубліковано

А раніше його не було? Наскільки пам"ятаю питав. в 14 пості, і відповідь в 16 пості що немає. Щось Вам мабуть "пороблено" :_09:.

мдаа...така ситуація ,що небуло,рідина була чиста .Потім різко пішла у охолоджуючу...в той момент масла там не було виявлено
Опубліковано

Не створюючи нової теми хочу запитати у вас де можна відшліфувати головку блока??????

Опубліковано

Сам пробую,але думаю знайти спеціаліста хорошого.Шось тим мотором неладне

Рішеня вірне, але з таким підходом до роботи. Можуть не взятись допомогти.

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...