Перейти до змісту

Шукаю Роботу!

kalyanuc

Рекомендовані повідомлення

Шукаю роботу , бажано на будівництві. Повнолітній - 20років Є не офіційний досвід роботи на різних стройках. Навчаюся в ВПУ 2 на 4-му курсі (заочна форма навчання), спеціальність інженер-будівельник (є також спеціальність штукатур-маляр). Можна пропонувати виїздну роботу по Волинській обл. або в інші області(понеділок ранок виїзд на роботу , п'ятниця ніч приїзд).Роботу в росії не пропонувати.

Мій номер - О99 - 425 - 18 - 57 (Коля)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роботу в росії не пропонувати.

ПОВАЖАЮ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Травень-Червень сесія, а потім буду мати змогу і на ніч виходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Знову актуально.

Тільки підсобником не пропонувати за 100-120 грн в день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз набирають студентів на літній період. Звертайтесь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально. Потрібна дуже робота, байдуже яка, якщо це:

1.не офіційна

2. з/п в кінці тижня, або щодня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально. Потрібна дуже робота, байдуже яка, якщо це:

1.не офіційна

2. з/п в кінці тижня, або щодня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову актуально. Бажано щоб зарплата була в кінці робочого дня, або в кінці тижня. Працював з бордівцев Tatarin, на роботу зі мною не скаржився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально. Дуже потрібна робота. Згідний на любу роботу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально. Дуже потрібна робота. Згідний на любу роботу( в розумних межах)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально. Дуже потрібна робота. Згідний на любу роботу( в розумних межах)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора чуркі обривали горобину на деревах в парку. приїхали машиною за 40 хв повна машина горобини. робіть висновки і приступайте до роботи. пункт прийому біля адреналіну здається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взнавав, але ні дякую. Якось бажання немає 2 тижні працювати безкоштовно(випробувальний термін), та ще добиратися дуже-дуже погано з 40-го в Рованці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кінці серпня буду мати змогу поїхати за кордон на роботу(Планую їхати не менше як на 7-8місяців). Тому може хтось набирає групи на роботу, чи може знає людей які возять (Якщо Польща - то або сезонна робота в селах, або на будівництво, а якщо інші країни то пропонуйте все). В расею на роботу не пропонувати ( навіть якщо там буде зарплата 10.000$ в місяць :_07: ).

Хто допоможе буду дуже вдячний!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову актуально!

Вийшла помилка в резюме "спеціальність інженер технік-будівельник"(до інженера-будівельника потрібно ще навчатися ~4 р.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кінці серпня буду мати змогу поїхати за кордон на роботу(Планую їхати не менше як на 7-8місяців). Тому може хтось набирає групи на роботу, чи може знає людей які возять (Якщо Польща - то або сезонна робота в селах, або на будівництво, а якщо інші країни то пропонуйте все). В расею на роботу не пропонувати ( навіть якщо там буде зарплата 10.000$ в місяць :_07: ).

Включаюсь в групу.

Сергій - 066 408 46 14, 098 109 15 30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Шукаю підробіток, бажано на будівництві. Зможу працювати до 30-31грудня без вихідних. Оплата бажано 1-2рази в тиждень. Якщо робота підсобника то оплата мін.130-150грн в день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Включаюсь в групу.

Сергій - 066 408 46 14, 098 109 15 30

Є робота в Польщі, пишіть в пп.

Шукаю підробіток до 10 січня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 тижні працювати безкоштовно(випробувальний термін)

Ну, в принципі, випробувальний термін завжди має оплачуватись))) Але поки є люди, які ведуться на такі "випробувальні терміни", то цим будуть користуватись, як кажуть: "Без .... и жизнь плоха")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Знову актуально!

Бажано напрямок будівництва. Можу працювати як і в Луцьку, так і за його межами (Волинська область/західна Україна/Київ). До роботи можу приступити з середи 22.04.15.

Є також відкрита польська робоча віза(до 9.07.15р). Працював в Польщі по спеціальності zbrojarz (Виставлення/розборка опалубки, в'язка арматури, заливка бетону)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову актуально!

Бажано напрямок будівництва. Можу працювати як і в Луцьку, так і за його межами (Волинська область/західна Україна/Київ). До роботи можу приступити з середи 22.04.15.

Є також відкрита польська робоча віза(до 9.07.15р). Працював в Польщі по спеціальності zbrojarz (Виставлення/розборка опалубки, в'язка арматури, заливка бетону)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Знову актуально!

Бажано напрямок будівництва. Можу працювати як і в Луцьку, так і за його межами (Волинська область/західна Україна/Київ). До роботи можу приступити з понеділка 04.05.15.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...