Перейти до змісту

Дискі с резиною R14 ВАЗ VW AUDI

vlv777

Рекомендовані повідомлення

Продам дискі R14 з резиною "ЗИМА" у відміному стані підходять VW AUDI SEAT NISSAN ВАЗ на 4 болта 350 у.о.

Тел: 093 349 0402

post-25721-0-85713600-1398530730_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально, можливо окремо гума та дискі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда за 350 єнотів можна нову резину купити і нові диски!!! Ціна космос просто :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда за 350 єнотів можна нову резину купити і нові диски!!! Ціна космос просто :0162:

та космос мягко сказано! полный неадекват! ))) Оригинальные диски Ronal или BBS с резиной за 1500-2000грн продаются!!! :0152: Насколько я знаю брэнд этих катков как-то не тянет элитный... ))) :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да. і ваз з vw мають різну розболтовку

ну гольф 2/3 и ваз 2108/09 например сходится разболтовка - и там и там 4*100... а вот за классику на скажу...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НІХТО НІКОГО НЕ ЗАСТАВЛЯЄ ШОСЬ КУПЛЯТИ, НАФІГ ПИСАТИ ВСЯКУ- КРЯКУ, ХТО РОЗБИРАЄТЬСЯ,КОМУ ПОТРІБНО ТОЙ СОБІ КУПИТЬ.............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да. і ваз з vw мають різну розболтовку

ну гольф 2/3 и ваз 2108/09 например сходится разболтовка - и там и там 4*100... а вот за классику на скажу...

Ваз 4х98мм.

Впринципі ставлять, але ганяти не раджу )

Ціна дійсно великовата. Та і опис резини "ЗИМА" якийсь не дуже змістовний. Модель, країна виробник, розмір, стан протектору в мм, фото детальні, рік випуску, проколи, порізи, латки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не барахольщікі а халявщікі, якби й бесплатно роздавали всеодно б торгувались би......................

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе-хе..а ти не халявщик? Продавати диски, щей р14, з фіг зна якою гумою за 4200 грн. При тому що нова гума такого розміру вартую 2000 грн вільно і диски купити такого розміру можна за 2000 кращі.

Та і інфи надав мало.

"продам мерседес, крутий тачіла, тонований з мотором - 10000$...вроді їздить" щось типу того

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАФІГ ПИСАТИ ВСЯКУ- КРЯКУ,

Так отож бо і воно! Якщо продаєте щось, то не полінуйтеся викласти максимально повну інформацію про товар!

Розмір дисків, модель, розболтовка, винос і т.д.

те ж саме стосується і гуми. Можна було вказати, що то Matador MP58 175/70R14 Треба викласти фото протектора, скільки наїздила і т.д.

Продаєш кота в мішку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти шо за 500 км живеш від Луцька, приїдь погризи, пощупай, понюхай і буде вам щастя...........)))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти шо за 500 км живеш від Луцька, приїдь погризи, пощупай, понюхай і буде вам щастя...........)))))))))

Приїду, погризу - і мені не підійде, оплачувати затрачений час і паливо ти будеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот тількі не зрузумію одного не можу - Купляти не збирається а полєміку розвдить, шо за нород

ПРОДАНО!!!

всім флудерам удачі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на slando чомусь продаж триває..і не за 350у.о, а за 299 у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так фиг там продано :_07::0148: :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...