Перейти до змісту

Порадьте ресторан

DAndy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема така:

Батьку в травні виповнюється 60 років, хоче відсвяткувати в ресторані, що я з дружиною, що батьки в ресторанах не були зо 2-3 роки. Прошу поради, де можливо відсвяткувати, орієнтовно 10 людей, бюджет 200-250 грн., на людину. Дракон не пропонувати, як варіант, розглядається "Чеверметто", якщо там були, прошу напишіть відгуки. Всім дякую.

Опубліковано

Пару років тому теж довелось святкувати такий ювілей. Святкували в "Курені" в хатинці. Завчасно замовили місце, погодили меню - в результаті всі лишились задоволені.

Опубліковано

В лютому святкували в чеверметі дн друга...нарахунок ціни незнаю...но відпочили класно...смачна кухня....нормальний персонал

Опубліковано

Отутика непогано)

restorany-s-krutym-vidom-09-600x392.jpg

egnwvcoablsrdfwe.jpg

Дякую, але думаю, по 250 грн. на людину батько не вкладеться, особливо з доставкою запрошених :)

Опубліковано

Чевермето отличная кухня,цены на мой взгляд демократичные,2 дня тому отмечали именины,рекомендую.

Опубліковано

Ідіть в "Паничь" ,там така домашня кухня мммм!! був раза два, до цих пір пам"ятаю їхню квашаніну, і догогий компот ))))

Правда "музона" не має, там тільки пити по домашньому!( іто багато, уфф)

Опубліковано

Всім хто відповів респект і величезна подяка.

Тему можна закрити. Дякую ВСІМ!

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему-напишу тут)Порадьте затишний заклад з адекватними цінами для святкування дитячого дня народження.Адреналін нам не підходить(дуже -дуже шумно і дорого).Хочеться,щоб була дитяча кімната на виду у дорослих.Знаю з таких закладів Соло на Молоді і Базилік)Можливо, є ще якісь альтернативи?Хто де святкував?Розраховуємо на 12 дорослих і 5 дітей)

Опубліковано

Якщо дитяче день народження, то можете звернути увагу на Дядя піца. Ціни звичайно не найнижчі, але спеціалізуються на дитячих днях народженнях.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...