Kaski Опубліковано 22 Березня, 2015 в 17:46 Поділитися #26 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 17:46 Круто, саме читав книжку Марсіанин, Енді Вейра. Атмосфера та ж. Я теж хочу прочитати, та електронна книжка не працює. Треба придивлятись до нової... Скоро ще й екранізація від Рідлі Скотта має вийти. Трапилась халепа й згоріла моя радіма відюха) А інтегрована навіть колду 2 не тягне. Тому повернувся до витоків) Воркрафт, Empire Earth , Don't Starve, Battlefront, Hotline Miami, FTL - Faster Than Light, Tzar The Burden of the Crown, Козаки), The Binding Of Isaac. Може кому згодиться. Співчуваю, зараз ціни просто космічні. Інколи тягне пограти в щось стареньке, ностальгія всіх бере Доречі, у Tzar саундтрек просто супер. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 22 Березня, 2015 в 17:48 Поділитися #27 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 17:48 Круто, саме читав книжку Марсіанин, Енді Вейра. Атмосфера та ж. Я теж хочу прочитати, та електронна книжка не працює. Треба придивлятись до нової... Скоро ще й екранізація від Рідлі Скотта має вийти. Трапилась халепа й згоріла моя радіма відюха) А інтегрована навіть колду 2 не тягне. Тому повернувся до витоків) Воркрафт, Empire Earth , Don't Starve, Battlefront, Hotline Miami, FTL - Faster Than Light, Tzar The Burden of the Crown, Козаки), The Binding Of Isaac. Може кому згодиться. Співчуваю, зараз ціни просто космічні. Інколи тягне пограти в щось стареньке, ностальгія всіх бере Доречі, у Tzar саундтрек просто супер. Є класна аудіокнига Марсіанина в чудовій озвучці Ігоря Князєва. І так, Рідлі скот буде знімати) А книга схожа на випробування Беара Грілза тільки на Марсі. Так, саунд там чудовий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaski Опубліковано 22 Березня, 2015 в 17:53 Поділитися #28 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 17:53 Ай, я не звик до цих аудіокниг. Краще, сам прочитаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OlegSkull Опубліковано 22 Березня, 2015 в 19:55 Поділитися #29 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 19:55 Вот моя подборка...Action/RPG:Fallout 3Fallout New VegasAction/Shooter/3d/1st person:F.E.A.RMafia: The City of Lost HeavenMax PayneDead IslandStealth:Manhunt (1, 2)Survival horror:ObscureAlan WakeResident Evil 4Silent Hill (2, 3, 4)Dead Space (1, 2)Arcade/Racing (Cars)/ 3D:Split Second: VelocityFlatOut 2Need For Speed Carbon, Most Wanted, Undeground (1, 2) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romzes Опубліковано 23 Березня, 2015 в 18:12 Поділитися #30 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 18:12 Раджу спробувати Craft The World [v.1.0.011]Підсів конкретно))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.