Перейти до змісту

Продам Системник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Корпус АТХ

Мать - g31m3-f

Проц - pentium dual core 820 sl8cp malay 2.8ghz\2m\800\05A

Видео - gf 8400 gs 256mb

ДВД - NEC DWDRW ND 4570A

БЖ - 400w

Опер - 2gb

БЕЗ Жорсткого диску

1900 грн

показую працездатниість при покупці.

О5О І56 28 І7

Опубліковано

Корпус АТХ- 70 грн

Мать - g31m3-f- 250 грн

Проц - pentium dual core 820 sl8cp malay 2.8ghz\2m\800\05A- 45 грн

Видео - gf 8400 gs 256mb - 100 грн

ДВД - NEC DWDRW ND 4570A- 50 грн

БЖ - 400w- 70 грн (бо невідомо що за модель)

Опер - 2gb - 160 грн

= 745 грн

Де ви тут 1900 нарахували я ХЗ

Опубліковано

я показую роботу з ЖД, а продаю без ЖД

sanbOK

нахер ти примазався? іди нахуй, ти шо маленька дитина? продавай свій зламок в іншій темі. :)

Опубліковано

тепер пояснюю різницю моєї продажі, що я продаю робочий системник,а sanbOK

продає "хрен знае шо" і от коли ви прийдете додому тоді взнаєете що ваша "компектуюча" не пррацює.

:)

Опубліковано

Ой! Якби не скарга автора, я б і уваги не звернув на цей пост. А так, мушу реагувати!

1) Правилами не заборонено:

- обговорення ціни. (Також не розумію, за що аж 1900 грн??? Може в комплекті йде ISP монітор 26", про який забули сказати??)

2)Правилами заборонено:

- матюки

- неповага до співрозмовника

- образи співрозмовника

- ап теми

тепер пояснюю різницю моєї продажі, що я продаю робочий системник,а sanbOK продає "хрен знае шо" і от коли ви прийдете додому тоді взнаєете що ваша "компектуюча" не пррацює. :)

Тепер я тобі поясню, якщо до тебе не дійшло, тобі аргументували ТВОЮ ціну, за твій комп! Я особисто знаю sanbOK. Порядний. На відміну від тебе.

Отримуєш 14 днів РО, за вищеперечислені порушення праивил.

Опубліковано

Ой! Якби не скарга автора, я б і уваги не звернув на цей пост. А так, мушу реагувати!

1) Правилами не заборонено:

- обговорення ціни. (Також не розумію, за що аж 1900 грн??? Може в комплекті йде ISP монітор 26", про який забули сказати??)

2)Правилами заборонено:

- матюки

- неповага до співрозмовника

- образи співрозмовника

- ап теми

тепер пояснюю різницю моєї продажі, що я продаю робочий системник,а sanbOK продає "хрен знае шо" і от коли ви прийдете додому тоді взнаєете що ваша "компектуюча" не пррацює. :)

Тепер я тобі поясню, якщо до тебе не дійшло, тобі аргументували ТВОЮ ціну, за твій комп! Я особисто знаю sanbOK. Порядний. На відміну від тебе.

Отримуєш 14 днів РО, за вищеперечислені порушення праивил.

но в правилах не указанно что нельзя продавать дороже чем оценил

sanbOK ! да цена немного завышена , но наверное с таким учетом что-бы её поднимать ! И каждый оценивает свой труд как хочет , и покупателю выбирать , подходит ему или нет !

извините

trionix

что задел вашу тему !

Опубліковано

да цена н емного завышена , но н аверное с таким учетом что-бы её поднимать !

Брєд! Сам то хоч зрозумів, що написав?? Завищена ціна, і щоб ще підіймати??? facepalm...

Я все розумію, можете хоч відро ржавих цвяхів продавати за ціною BMW X7!

Але після обгрунтування ціни посилати людину???

Опубліковано

да цена н емного завышена , но н аверное с таким учетом что-бы её поднимать !

Брєд! Сам то хоч зрозумів, що написав?? Завищена ціна, і щоб ще підіймати??? facepalm...

Я все розумію, можете хоч відро ржавих цвяхів продавати за ціною BMW X7!

Але після обгрунтування ціни посилати людину???

ОБЯВУ ПІДІЙМАТИ ! І ЦІНУ ЗНИЖУВАТИ !ТАК ВАМ ЖЕ ЯКА РІЗНИЦЯ за скільки людина продае ! якщо вам надали можливість контролювати ціни то ідіть на базар і спробуйте там щось комусь розказати ! і не потрібно людям какати в темі , не ві її створювали !

Опубліковано

і не потрібно людям какати в темі , не ві її створювали !

Зате мені потім щоденні АП-и по 5 грн протягом півроку читати! Ціни ніхто не контролює, а робить зауваження, що вона надто висока!

ОБЯВУ ПІДІЙМАТИ ! І ЦІНУ ЗНИЖУВАТИ

То може одразу поставити людську ціну і не ап-ати що-три-дні?

Опубліковано

людина створила тему згідно правил , я особисто не розумію, як мені хтось повинен вказувати по якій ціні мені продавати ! Да ціна завищена

trionix

я не спорю в два рази . якщо sanbOK продае по такій ціні таку машину , то не означае що усі повинні так продавати ,торгуватись не хто не заперечує !і можна булоб в лічку написати негадивши в темі , Хіба на борді поважаеться (хто накакав той герой )

Опубліковано

я не спорю в два рази . якщо sanbOK продае по такій ціні таку машину , то не означае що усі повинні так продавати

печальбеда....

Саньок просто розписав ціни топікстартера, здивувашись ціні за ПК! і свого товару він тут НЕ пропонував!

!і можна булоб в лічку написати негадивши в темі

Про що писати? Про завищену ціну??? Я повторюся, правилами НЕ заборонено обговорення ціни!

З рештою, автор міг би НІЯК не реагувати на пост! Натомість послав співрозмовника. За що і був справедливо покараний.

Ще питання?

Опубліковано

Випадково зайшов в тему і побачив наєзда. Для того щоб зрозумів ТС ціни не були взяті зі стелі. Зайдіть на аукро та подивіться реальні ціни на ваші комплектуючі.

І взагалі якщо я щось продаю на борді завжди стараюсь по можливості все перевірити та даю манібек. Хто купляв той знає.

я показую роботу з ЖД, а продаю без ЖД

sanbOK

нахер ти примазався? іди нахуй, ти шо маленька дитина? продавай свій зламок в іншій темі. :)

ти не повіриш але мій зламок на ivy bridge коштує десь 1900 при тому, що в мене і3-3240, 8 гб ОЗУ і мамка, що коштує дорожче ніж Ваш комп

Женя дякую що заступився, а ТС бажаю продати комп за бажаною ціною.

Обговорювати даний інцидент вважаю недоцільним з агресивно налаштованим та емоційно неконтрольованим продавцем

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я думаю що доброжєлатєль все зрозумів, ну нарешті! Слухай що люди кажуть, нєхєр тут мені вказувати за бізнес план,

Коли мені потрібно буде чиясь порада то я сам запитаю, ОК?

Якщо ще в когось буде сверблячка допомогти, тихенько написав в приват і молодець.

Слідуюча ціна - 1500 грн.

• 2 тижня потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

БЕЗ відеокарти - gf 8400 gs 256mb

з драйвером є артефакти, без драйвера ця відяха працює.

КОМП працює на встроєній відеокарті в мамку - g31m3-f

500 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...