Перейти до змісту

Стопхам у Луцьку =)

Nesterukkk

Стопхам  

45 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні прогулюючись мене обурило те, що прийшлось йти по дорозі метрів 30, через нагло припарковані автівки на тротуарі по вул. Д.Галицького. Я згадав таку організацію, як Стопхам ... І ось, як ви думаєте чи варто пройтися з профілактичним рейдом по Луцьку, чи це одинокі випадки і у нас люди паркуються нормально ???????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Практично дубль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже на днях був сюжет про цих легенів. Думаю, автор просто хоче попіарити їх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який же це дубль, там просто фото викладали, а суть нашистського руху стопхам - наклейки "на лабавуху" і травля водіїв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наклейки це не дуже дієво

до людей треба звертатися письмово - вишкрябувати зауваження на капоті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наклейки це не дуже дієво

до людей треба звертатися письмово - вишкрябувати зауваження на капоті

:_07: .... хороший жарт )

я не активіст цього руху, та якби він у нас проходив - я би вийшов на його підтримку ! а то поставлять машину так, як будь-то спеціально, щоб ніхто не міг пройти ) думаю віддирання 5-ти хвилинне віддирання наклейки заставило б задуматись в наступний раз :_14:

Вже на днях був сюжет про цих легенів. Думаю, автор просто хоче попіарити їх

я не знав, що були схожі теми - і нікого я піарити не збирався !! просто ділюся своїми думками .... якщо нічого не зміниться то так і будем ходити по дорозі :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще у когось є якісь думки ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...