Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Прокляття Гутмана продовжує "висіти" над Бенфікою.

А я в це не вірив(((((((

Яб на місці тренера "Бенфіки" поїхав би накуй зі стадіона, щоб ніхто не знав, в якийсь гинделик, і "наїбашився" так, спіртного, щоб забути це як страшний сон!

Опубліковано

Блін, а я дивився-дивився, до 70 хв., (далі "вспишки") опа - 104 хв., оппа - 115 хв., ОПППА - 3-1, ну і радість Севільї дальше вже бачив))))

Опубліковано

Дійсно вже якесь прокляття, шкода вболівальників Бенфіки.

Якщо ДК виграє кубок, то Ребров залишиться тренером.

Опубліковано

по вчорашньому матчу:

покі кардосо розбігався я 3 раза встиг вскрикнуть - ДИБІЛ!

Ну не можна бити в таких матчах пенальті з "запінкой"! (імхо)

І родріго те саме... самі себе сплавили

бенфіка по грі більше заслуговува на перемогу, і тренера їхнього дуже жаль...

Опубліковано

+1, під час його "обманих маневрів" вже було видно, що це фейл

Опубліковано

А воротар за той час вибіг на 2 метри в поле від лінії воріт...

Перебивати треба було.

Опубліковано

А воротар за той час вибіг на 2 метри в поле від лінії воріт...

Перебивати треба було.

не без цього, але я розумію його, так як по інерції воротнікі завжди підходять трошки вперед, як правило це 1 крок, а з таким тройним пітстопом від кардосо воно й не дивно шо він зробив 2

всеодно (імхо) винуватий там більше кардосо, а не суддя шо не дав перебити, зроби ти 5 кроків від мяча, розбіжись і влупи в кут і там вже шанси в голкіпера будуть мізерні...

Опубліковано

Я за Динамо. Хай вже виграють, давно в них не було свята. І для Серожки Реброва шанс для розвитку.

Опубліковано

Я за Динамо. Хай вже виграють, давно в них не було свята. І для Серожки Реброва шанс для розвитку.

Я також за Ребруху, нехай йому попре,але завдання Київа(справжнього ДК)не те що зараз, це тільки перше місце в ПЛ + плей-офф(1/8, 1/4) Ліги чемпіонів це як мінімум, а на скільки там Сєржа хватить, ох питання??

ДаааааааааааааааааааааЁ!!!!!!!!!!!! ура Дінамо!!

Всетаки Шахтер це українська команда, а Динамо Київ народна!!!!!!!!!

УрААААААААААААА Віда красава.

Фух блін ну я і псіх, вже навіть дружина свариться(прибігла з кухні)каже не репитуй, кажу Київ 2-0, а вона ну що? і що тут сказати.

Опубліковано

Якщо Динамо переможе Шахтар , а значить Київ Донецьк , то скоро добро переможе зло ...

Хоч хтось на позитиві, хоч і наївно :D

Опубліковано

от би в сирни зо два ребра зламано було і він в бразилію не поїхав. хоч то й не добре, але чомусь хочецця.

Опубліковано

от би в сирни зо два ребра зламано було і він в бразилію не поїхав. хоч то й не добре, але чомусь хочецця.

Нє нє чувак ще вже занадто, вибачай, нехай їде, і там попускається, щоб світ бачив))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...