yura-patriot Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 21:39 Автор Поділитися #51 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 21:39 Я радий за Роналду хочя він і піжон в кєпці, але красівий)))))))))))))).А Бейл не красівий"]http:// Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Foross Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 21:43 Поділитися #52 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 21:43 Я радий за Роналду хочя він і піжон в кєпці, але красівий))))))))))))))мало грає так само як мессі. піжони.немає шевченка на них) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 21:48 Автор Поділитися #53 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 21:48 Да Шева це був "]http:// Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pokemon Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 08:41 Поділитися #54 Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 08:41 Шкода Барсюків, якщо один не хоче грати, це ж не означає, що і всі...малий Ліонель дійсно зажирівся, видно дуже образився, що не отримав найкращого футболіста! Але це ж не привід ходити по полі, навіть знаючи, що збільшують зарплату в травні, йолипали!Навіть старожили Хаві з Іньєстою вилазили зі шкіри!!! І якого х... не поміняли Неймара на Санчеса ще по перерві, той його дриблінг зовсім тут не проходить, - чувак, тут не Бразилія і тут не пляжний футбол іпонорот (скільки там, кажись також біля 100 лямів)!!! Для чого Сеска знімати!! Взагалі не розумію Мартіно,бляха-муха, Гвардьйола - вертайся!! Короче Реал переграв на швидкості! Це зовсім не та команда, що була з Моуріньйо. Я звичайно за Барсу, але ще знав до початку, що вони програють (ні Вальдеса ні Піке)...хоча в кінці надіявся хоч на додатковий час і пенальті, але Гарік Бейлов зі своїм моторчиком в сраці поламав всі мрії)) МолодцаА Роналду лишився піжном - як і на полі, так і на трибуні зі своїм кептуриком до костюму з галстуком)А пом'яніть моє слово - Баварія забирає Лігу цього року знову! (знав ще на початку 1/8) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 08:55 Автор Поділитися #55 Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 08:55 Бля... Ман Сіті чуть не програв Сандерленду(останнє місце) 2-2, ну Лівер грай з Челсі і знімай всі питання про чемпіона, Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Movi Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 08:58 Поділитися #56 Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 08:58 Роналду певно завжди буде піжоном) Але заслужений володар ЗМ. Реал цей сезон добре грає, але вчора не показували найкращу гру. Забагато дозволяли Барсі і грали тільки на контр або швидких атаках. Ну і Бейл звісно кінь) хто в курсі до коли Роналдо на лавці? в ЛЧ буде? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pokemon Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 09:06 Поділитися #57 Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 09:06 хто в курсі до коли Роналдо на лавці? в ЛЧ буде?звісно буде, куди він таке пропустить! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 09:11 Автор Поділитися #58 Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 09:11 Роналду певно завжди буде піжоном) Але заслужений володар ЗМ. Реал цей сезон добре грає, але вчора не показували найкращу гру. Забагато дозволяли Барсі і грали тільки на контр або швидких атаках. Ну і Бейл звісно кінь) хто в курсі до коли Роналдо на лавці? в ЛЧ буде?Да не ясно, в нього травма здається, а як на довго не зрозуміло, думаю в ЛЧ має грати.Ги, прікольно я тільки зараз замітив що назву теми змінили забрали "найкращої гри в світі")))))))).Хай буде так всерівно для істинних шанувальників футболу немає ніякої різниці. Оле-оле!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 18:14 Автор Поділитися #59 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 18:14 Хтось, дивиться Челсі(ах, піндец) невже багатії не виграють. ЛІВЕР!!!!!ЛІВЕР!!! ти ніколи не будеш самотнім. Після Ліверпуля, Сандерленд моя сама "любіма"( пиз... останє місце) команда, ну будь-ласка хто ще дивиться! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Movi Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 16:19 Поділитися #60 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 16:19 Не так за Ліверпуль вболіваю як хочу, щоб Джерард все-таки вже отримав медаль АПЛ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 17:14 Автор Поділитися #61 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 17:14 Хто дивиться Чорноморець-Дніпро )))))))))))) це капець. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xriaps Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 17:23 Поділитися #62 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 17:23 Хто дивиться Чорноморець-Дніпро )))))))))))) це капець.так а чому не зарахували чистий гол Дніпра..зливають днепр..? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 18:16 Автор Поділитися #63 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 18:16 Хто дивиться Чорноморець-Дніпро )))))))))))) це капець. так а чому не зарахували чистий гол Дніпра.. зливають днепр..? Не наю не наю, але цікаво"] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 18:23 Автор Поділитися #64 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 18:23 Для тих кому цікаво і не вкурсі Роналду в стартовому складі, Ура! буде весело. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Movi Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 19:48 Поділитися #65 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 19:48 і вже не забив 100% момент) та і Ді Марія туди ж Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 19:52 Поділитися #66 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 19:52 і вже не забив 100% момент)В нього така традиція ще з МанЮнайтед. )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Movi Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 19:54 Поділитися #67 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 19:54 і вже не забив 100% момент)В нього така традиція ще з МанЮнайтед. ))))але все-таки кращий бомбардир ЛЧ зараз. Вболіваю за Реал Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Onil Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 20:57 Поділитися #68 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 20:57 Гол Реала був випадковим, м'яч не мав долетіти до Бензема. Захист мав блокувати передачу. Хоча і німці окрім фізухи нічого не показали. Вчорашній матч був цікавіший навіть при нулювому табло. Фінал: челсі-баварія))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Квітня, 2014 в 06:37 Автор Поділитися #69 Опубліковано 24 Квітня, 2014 в 06:37 Як вчора Реал виграв"] ну і Баварію хрен "поймеш" сильніша була, але щось не то. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Movi Опубліковано 24 Квітня, 2014 в 09:57 Поділитися #70 Опубліковано 24 Квітня, 2014 в 09:57 Гол Реала був випадковим, м'яч не мав долетіти до Бензема. Захист мав блокувати передачу. Хоча і німці окрім фізухи нічого не показали. Вчорашній матч був цікавіший навіть при нулювому табло. Фінал: челсі-баварія))) мав, але не заблокував, в тому то і футбол. Тоді 90% голів можна вважати випадковими коли хтось щось мав зробити, але не зробив Як вчора Реал виграв ну і Баварію хрен "поймеш" сильніша була, але щось не то. Реал мав забивати ще 2 100% моменти. Баварія мала лише 1 де Касіліас зробив сейв. Тактично Реал був сильніший, Баварія мала тільки володіння м'ячем, тому, що Реал так зараз грає, що з ними, що з Барсою. У Баварії не виходила гра, Гвардіола псіхував. Ждем матч відповідь, думаю Реалу буде не солодко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Квітня, 2014 в 10:36 Автор Поділитися #71 Опубліковано 24 Квітня, 2014 в 10:36 Гол Реала був випадковим, м'яч не мав долетіти до Бензема. Захист мав блокувати передачу. Хоча і німці окрім фізухи нічого не показали. Вчорашній матч був цікавіший навіть при нулювому табло. Фінал: челсі-баварія))) мав, але не заблокував, в тому то і футбол. Тоді 90% голів можна вважати випадковими коли хтось щось мав зробити, але не зробив Як вчора Реал виграв ну і Баварію хрен "поймеш" сильніша була, але щось не то. Реал мав забивати ще 2 100% моменти. Баварія мала лише 1 де Касіліас зробив сейв. Тактично Реал був сильніший, Баварія мала тільки володіння м'ячем, тому, що Реал так зараз грає, що з ними, що з Барсою. У Баварії не виходила гра, Гвардіола псіхував. Ждем матч відповідь, думаю Реалу буде не солодко Ой що не виходила то точно, і не тільки Гвардіола нєрвнічав, да і самі гравці особливо в кінці, Робен взагалі таке враження "забив" на всіх і сам вирішив грати. А Реал в захисті звісно сильний, грають так "нагло", жорстко, впевненно, без паніки, без криків. Ну ось і результат,але що буде в Мюнхені, ой- йо- йой. Думаю Баварія буде володіти м"ячем ще більше десь 80-85% на 20-15%, а Реал буде ловити на контр атаках і грати в обороні ще краще, але куди вже краще. Ну ждем. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 14:36 Автор Поділитися #72 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 14:36 Ну хто скаже, що сьогодні буде в Мюнхені, я думаю жоп. для Реала,хоча я за них, Баварія надоїла)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 14:43 Поділитися #73 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 14:43 блін, жалко, що пропущу таке видовище - справжній Футбол. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 14:58 Автор Поділитися #74 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 14:58 блін, жалко, що пропущу таке видовище - справжній Футбол.То хірня головне здоров"я, а таких футболів ще буде ой-йо-йой, скоро взагалі ЧС 2014 в Бразилії.Так що все буде "гуд" )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
opel95 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 16:56 Поділитися #75 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 16:56 підкажіть де нормально глянути....тв не маєдякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.