Перейти до змісту

Шукаю знавців Arduino, потрібно запрограмувати mega 2560

Sashapetrash

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, хто міг би допомогти з побудовою управління (потужним)шаговим двигуном, на базі в же купленої плати mega 2560

ось така платка http://www.chipdip.r...uino-mega-2560/, гола, потрібно розробити(чи може є вже готові) программу для цього заліза!

з усієї інформації що я знаю в кінцевому результаті має вийти мопед на безщітковому двигуні(індукційному здається якщо я не помиляюсь) з акумуляторним живленням та управлінням на mega 2560! двигун виготовляється під замовлення, чому безщітковий - для того щоб споживання його було мінімальним, тобто підвищіти кпд агрегату, це все що мені відомо!

потрібно не мені, людина платить нормальні гроші за роботу, занявся би сам, але мало часу та досвіду в даній області(розбиратися самому займе час), можливо є людина яка займається цим в задоволення та зробить все швидко і якісно!

я як посередник не беру за це ніяких коштів, просто якщо ви людина з серйозним наміром допомогти та ще й при цьому заробити, пишіть сюди, або в приват свій номер телефону, я передам його людині, далі будете спілкуватись напряму!

буду вдячним за допомогу!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...