Перейти до змісту

Нова влада наступає на ті ж граблі, що і стара

keepo

Рекомендовані повідомлення

Невже так різала очі тема в велопаті, в якій я зачепив питання порушення ПДР велопатрулями (які де-факто стали зараз частиною влади), що її не просто перемістили у флейм, а видалили взагалі?

То як, старій владі за порушення закону "ну-ну" і прокуратура, а новій респект і уважуха? Думаю такими методами нова влада буде там само, де і стара...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка нова? яка стара? модери і адміни тут ті самі:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модери велопаті активно беруть участь у новій, тоді як у старій участі не брали ;)

Власне повторю (можливо не дослівно) свій пост, який став причиною видалення всієї теми:

...

Спочатку порушуємо законноприйняті ПДР, а далі що? Бюджетик роздерибанимо, портфельчики поділимо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я завжди знав що це велофорум, на якому будь яке звинувачення велосипедистів несе за собою бани мінуси і тд. :_02:

ПС. Влада змінює людей)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не проти велофоруму, не проти нової влади, мені абсолютно по барабану на "+" і "-" в форумну "карму".

Я за те, щоб нова влада в будь-яких своїх проявах не повторювала помилки старої...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную звинувати Автомайдан в тому.. що вони ловлять бухих за кермом перевищуючи швидкість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

витирати теми є погано

тим паче в тій були цікаві моменти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саша, перестаньте вважати себе вищими за інших громадян.

Не забувайте, що якщо будь-які правила порушує влада це є прямим дозволом порушувати ці ж правила усім! А це прямий шлях до анархії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага.. велосипедист, що їде на червоне.. АНАРХІСТ .. шо капєц. !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бл... А назава теми не занадто кричаща? Знав би навіть не відкрив би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага.. велосипедист, що їде на червоне.. АНАРХІСТ .. шо капєц. !!!

ні, просто той, хто виправдовує порушення правил велосипедистом-довбойоб шо капєц:)

сектанти двоколісні, попустіться:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз той самий момент, коли кожен має згадати приказку "хочеш змінити світ - зміни себе". Якщо шановні велосипедисти не збираються міняти свою поведінку, то хай не роспинаються на форумі про те як багато вони роблять для змін в суспільстві, це пустозвонство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема восстановлена и перенесена в раздел, где количество могущих её стереть на пару человек меньше.

Ибо действия "ненавидящих красный свет" слишком сильно напоминают действия тех, кого убрали "от руля".

Начните с себя, а потом занимайтесь окружающей реальностью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в якій я зачепив питання порушення ПДР велопатрулями (які де-факто стали зараз частиною влади)

А хто сказав, що камікадзе, який ледь вас не збив саме з велопатруля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я :0148: пости набівать хз ка каком по счоте акке, я ж не троль, мне чітать інтересней.

Верніте тему, флудануть негде :), мне понравілісь такіє упьортиши....їм говориш - "Словиш тачку на байке - цел остасвся ? Другого шанса нєту."

Серед потока машин Остатись живим, на веліке, на дороге, да с ребьонком деякі, і катафотов нема, фонаріка і пофіг на дорогу, о чом разговор :) - канечно тепер оні поймуть, що вніманіє до дорогі на дорозі у велосіпедістов більше сосредаточеніше....чуть не забув, на красний тоже.

Не надо откривать, шоу маст го он.

Я звісно вибачаюсь, але не могли б ви писати нормально, без "оцьої паказухі"? Вже очі болять читати такі пости

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...