Перейти до змісту

Поведінка долара $

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня) ось цікавить теперішня і подальша поведінка долара ( хочу обміняти на грн ). Так ось: як на вашу думку зараз обміняти чи почекати ?? ростиме долар чи падатиме ?? і чи у валюттчиків не гірший курс як в банках ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Открою сикрет, почитайте соседнюю тему. Если не поняли, то сначала купите, потом продайте!!!!!!!!!!!!! И не тупите...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня) ось цікавить теперішня і подальша поведінка долара ( хочу обміняти на грн ). Так ось: як на вашу думку зараз обміняти чи почекати ?? ростиме долар чи падатиме ?? і чи у валюттчиків не гірший курс як в банках ??

При теперішній ситуації мабуть доллар ростиме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Купуй, коли усі продають і продавай, коли усі купують"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримай гривню - не купую валюту))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримай гривню - не купую валюту))

та я й хочу обміняти на гривні )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Открою сикрет, почитайте соседнюю тему. Если не поняли, то сначала купите, потом продайте!!!!!!!!!!!!! И не тупите...

та я й хочу обміняти на гривні )

це треба було робити вже давно...а то і дійсно тупите.

а зараз раджу ще трішки почекати,експерти прогнозують знову скачок - до 13 грн

хоча тих експертів зараз розвелось як лайна,тому немає підтвердженої 100% інформації щодо цього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоча тих експертів зараз розвелось як лайна,тому немає підтвердженої 100% інформації щодо цього

як і "валютних бізнесменів", які хочуть накупляти (а потім вигідно продати) баксів, аж на всю стипендію... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200 доларів це не така вже й велика сума ))) але ж і є різниця -- що отримати 1600 грн за них і що отримати 2000 :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да, підйом нехілий

а то нічо, що весь імпорт у нас прив"язаний до валюти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да, підйом нехілий

ну да -- ціни поповзуть вгору :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да, підйом нехілий

То тепер тільки долларами розраховуватись,чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є потреба (і можливість) повернути гривневий кредит, чи придбати щось цінне - наприклад золоті вироби, тоді без вагань можна здати валюту і придбати,в будете тільки в плюсі,якщо мова про те,що щоб "вийняти з під матрацу кілька доларів" а на їх місце покласти багато гривень - тоді не варто..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю 200 $ людина міняє просто на прожиття,з урахуванням того що зараз можна здати дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю 200 $ людина міняє просто на прожиття,з урахуванням того що зараз можна здати дорожче.

тоді, якщо треба гривні вже - то і здавати вже... бо курс коливається,але вигода буде лише тоді, коли встигнете купити товари ціна на які ще не встигла вирости

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді, якщо треба гривні вже - то і здавати вже... бо курс коливається,але вигода буде лише тоді, коли встигнете купити товари ціна на які ще не встигла вирости

Теж думаю що на товар зниження цін не буде,навіть якщо $ впаде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи у валюттчиків не гірший курс як в банках ??

наприклад в ПриватБанку беруть долар по 9,2. Валютники пропонують 9,8-10,0 грн./долар в залежності від суми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, так і є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, так і є

завтра зможеш офіційно взяти понад 2000грн. за них. (якщо дивитись по міжбанку)

Потрібно на форумі створити розділ або тему по обміну валют... а то з такою маржою (1...2грн), форумчанам вигідніше один одному продавати по договореному курсу ніж банкам чи валютчикам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут побачив що уже почав падати долар http://finance.i.ua/ -- як думаєте не впаде до 9 ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут побачив що уже почав падати долар http://finance.i.ua/ -- як думаєте не впаде до 9 ??

курс долара змінюється на протязі дня десять а то й більше раз... зараз йдуть спекулятивні процеси,тому, якщо ви не розумієтесь на питанні, і не має термінової потреби в готівкових грошах - утримайтесь...

Якщо вже сильно хочеться "спекульнути", купіть 100вмз і грайтесь....наприклад в 8.00 вчора курс обміну на був 1097 за 100вмз, а ввечері 949...а сьогодні вранці 985а зараз 994... і ніяких форексів не треба....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще є якісь думки ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поклади назад під матрас, і не гвалтуй собі розум ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще є якісь думки ??

Під час валютних ігор багаті багатіють, а бідні - бідніють. Тому раджу просто розподілити ризики (по-можливості тримати гривню, долар, євро).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Я бачу зараз курс долара росте ))) як на вашу думку - до якої позначки він виросте і чи не впаде завтра ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...