Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

всі в Україні вміють рахувати бабки Пороха і вінницьких.

Тепер порахуєм троха лідєров мнєній і апазаціанерів

березюк

CgvTMHRWYAA7ONF.jpg

CgvTMroWkAEo1hE.jpg

CgvTL1BWgAE4s75.jpg

зімін

CgkZJRYWIAALVqw.jpg

CgkZJJ7XEAASjfV.jpg

CgkZKP8WkAA266a.jpg

ляшко

CgfiIhmVAAAEFby.jpg

CgfiIU8UkAUH1k5.jpg

 

валодяєбаш

CgkT1NqW0AAhOgb.jpg

CgkT4sxWgAAcSo4.jpg

CgkT29sWYAA7y2c.jpg

 

чекаю ніяк не дочекають розслідування гнапа і шабуніна по луценку і. і як він ніщий такий нашкреб 3 ляма грн. з повітря

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 hour ago, la20 said:

чекаю ніяк не дочекають розслідування гнапа і шабуніна по луценку і. і як він ніщий такий нашкреб 3 ляма грн. з повітря

 

Ну з якого повітря, ти про що. Він зізнався, що спекулював нерухомістю (купував дешево - продавав дорого). 

В нас це не заборонено. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть у нас в стране очень специфический гражданин. Зовут Богдан Яременко.

Богдан Яременко как бы профессиональный дипломат. Это уже само по себе довольно интересно и намекает, что наша дипслужба некоторое время деградировала лишь немногим медленнее, чем у северных соседей. К счастью, недавно Яременко оставили не у дел. По этому поводу у человека до сих пор бомбит настолько непрекращающейся зрадой, что если его завезти в Пески, поставить спиной к врагу и чуть-чуть нагнуть, у ...

Читати далі
 
 
 
-PAXP-deijE.gif
 
 
 
 
Eugene Tarnopolskiy

Прибрав лайно за своїм собаком, я підійшов прибрати з газона інше лайно, але воно, чомусь почало лаятись, хоч ззовні і не собака

 

ну і друга сторона

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пн, 25/04/2016 - 16:24
 

Директор института педагогики, приговоренный за взятку в $11 млн к пяти годам лишения свободы с отсрочкой на три года, полностью освобожден от дальнейшего отбывания наказания.

Об этом стало известно из решения Подольского райсуда Киева от 13 апреля 2016 года, размещенного в Едином реестре судебных решений, пишет «Первая инстанция».

Cогласно материалам расследования, в махинациях с недвижимостью Академии наук оказались замешаны бывший директор Института педагогики Национальной академии педагогических наук (на тот момент также занимавший должность первого вице-президента Академии педагогических наук) и его сын, старший научный сотрудник того же института.

В ноябре 2011 года к директору обратилась хозяйка фирмы «Армада-Кво», которая хотела взять в аренду на 49 лет часть здания в центре Киева, стоящего на балансе Института педагогики. На тот момент помещение уже было сдано в аренду Общественной организации «Фонд содействия развитию украинской культуры», однако директор ответил предпринимательнице, что готов организовать для нее разрешение – но за это придется заплатить по $5 тыс. за каждый квадратный метр площади. Всего, за 2290 кв.м. помещения, он насчитал $11,5 млн. Такой размер суммы он объяснил тем, что ему придется делиться с членами Президиума Академии педагогических наук, которые будут принимать решение об аренде.

Уменьшив размер взятки до $11 млн. долларов, хозяйка фирмы согласилась на эти условия. Задействовав своего сына, директор разработал схему дальнейших действий, согласно которой предпринимательница передает ему наличными $350 тыс. и фиктивную расписку о возврате долга на эту сумму. После этого они заключают договор об аренде и одновременно договор о разрыве предыдущего договора. После перевода оставшейся суммы в $10 млн. 560 тыс. на счет уставного фонда фиктивного предприятия, хозяйка фирмы получит на руки оба договора и сможет пользоваться помещением.

В соответствии с планом, после проведения через Президиум решения о признании фирмы «Армада-Кво» победителем конкурса на аренду, директор выставил из помещения общественную организацию, разорвав с ней договор. При получении первой части взятки в размере 800 тыс. гривен и $250 тыс. его задержали работники СБУ.

Приговором Печерского райсуда Киева от 4 апреля 2013 года обвиняемый осужден по ч.4 ст.368 УК Украины на пять лет лишения свободы с заменой заключения на три года условно.

В апреле 2016 года, по истечению трехлетнего испытательного срока, преступник получил решение суда об освобождении от наказания.

Как сообщал CRiME в начале апреля суд арестовал новоназначенного директора Дунайского института Национального университета «Одесская морская академия», академика Академии наук высшего образования Украины, доктора наук, профессора Марию Ярмоленко за хроническое взяточничество.

Ярмоленко уже привлекалась к уголовной ответственности за взяточничество. В 2012 году Измаильский суд приговорил ее к пяти годам лишения свободы по ч.3 ст.368 УК - за вымогательство и получение взятки. Суд также запретил Ярмоленко занимать ответственные должности в течение трех лет. Впоследствии взяточнице удалось добиться пересмотра дела и отмены приговора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як "шкода", як "шкода". тепер всій піз..добратії треба буде шукати де ж піяритись і рейтинги хєрячити в ручному режимі.

Чекаєм підтвердження.

а про свободу слова правильно написано в лапках. савік сам казав що отримував від янека вказівки кого на свої програми запрошувати. Він має таке ж відношення до свободи слова як морські свинки до свиней.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, ForZa сказано:

Видно Петрик вирішив, що віддавати життя, за  Шустер Live  то, такі, троха за круто)))))

Порошенко,  я не є прихильником, свободи слова?)))))  

 


 
Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шустера позбавили права на роботу через "судимість":0096: 

Вівторок, 26 квітня 2016, 15:19

Київський центр зайнятості позбавив телеведучого Савіка Шустера права на роботу в Україні через нібито наявність судимості.
Про це "Українській правді" повідомив його партнер по "Савік Шустер Студія" Павло Єлізаров.
За його словами, Шустеру повідомили, що він разом із заявкою на отримання дозволу на роботу надав недостовірні дані, а саме – недійсну довідку про несудимість.
До такого висновку чиновники прийшли, дізнавшись про порушену проти Шустера справу на 13 млн гривень Державною фіскальною службою.
"Вони вважають, що податкова нарахувала нам 13 мільйонів штрафу і це вже є судимість. Абсурд такого рівня", – сказав Єлізаров.
Він додав, що у вівторок Шустер отримав нову посвідку на проживання в Україні, однак припустив, що вона теж може бути анульована.
За словами Єлізарова, у вівторок на 20:30 Шустер збирає прес-конференцію, яка також буде транслюватися в ефірі.
У свою чергу керівник відділу з питань посередництва у сфері зайнятості Дмитро Шульга підтвердив, що причиною анулювання дозволу на роботу Шустерові стала саме судимість, повідомляють "Українські новини".
"Підставою, по якому анульовано дозвіл на роботу для вас, як іноземця – це встановлення недостовірності відомостей, які подані", – сказав він.
Шульга зазначив, що в березні роботодавець Шустера подав документи на продовження дозволу, в тому числі довідку про відсутність у нього судимості, однак центр зайнятості отримав інформацію від Державної служби зайнятості про наявність кримінальної справи проти Шустера.
Шульга зачитав уривок з листа Держслужби зайнятості, в якому зазначалося, що 30 березня Київський центр зайнятості продовжив дозвіл Шустеру на роботу в Україні.
Також депутат Верховної Ради Дмитро Добродомов (позафракційний) зачитав інший уривок листа, в якому йдеться про те, що у відповідь на запит Держслужби зайнятості Державна фіскальна служба поінформувала про наявність кримінального розслідування щодо Шустера, на підставі чого пропонувалося скасувати раніше виданий дозвіл.
Як відомо, восени 2015 року фіскальна служба почала перевірку діяльності ТОВ "Савік Шустер студія". Згодом Шустер повідомив, що вона склала акт про порушення податкового законодавства на суму понад 13 мільйонів гривень.
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформполітики вимагає запросити на годину запитань до уряду у п'ятницю голову Державної фіскальної служби Романа Насірова для звіту у справі щодо перевірки організації "Савік Шустер студія".
Олег Шанковський, УП

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 minutes ago, bublik007 said:

Видно Петрик вирішив, що віддавати життя, за  Шустер Live  то, такі, троха за круто)))))

Порошенко,  я не є прихильником, свободи слова?)))))

 


 
Hide

В саме яблучко, Бублик :sm110:

Тут порохолабот пише, що Порох все правильно зробив, закривши програму.

І відразу чергова невиконана обіцянка Пороха віддати життя за цю програму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алкогольний скандал та розорені фабрики - генпрокурор Польщі про Бальцеровича

Алкогольний скандал та розорені фабрики - генпрокурор Польщі про Бальцеровича Збігнєв Зьобро/zbruc.eu

Міністр юстиції та генеральний прокурор Польщі Збігнєв Зьобро не вірить в ефективну роботу Лешека Бальцеровича в Україні.

Свою критику колишньому віце-прем'єру він висловив у twitter.

"Часи Бальцеровича в Польщі: скандали Fozz, алкогольний та інші, розорені фабрики та державні рільничі господарства, за копійки продані банки. Боже, Україну збережи!" - написав Зьобро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, la20 сказал:

Він має таке ж відношення до свободи слова як морські свинки до свиней.

У дзеркало частіше дивись, якщо так висловлюєшься! Можна по різному відноситись до Шустрого але це він привніс в український ТБ-єфір подібні шоу і як не крути, але правда його єфірів завжди муляла владним персонам!!! 

P.S.Ти мабуть лягаєш і встаєш з "5-м кАналом" ?! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, ForZa said:

з "5-м кАналом" ?! 

А що не так з 5-м? Хіба Петро Олексійович його не продав? Ну чи там передав в управління Ротшильдам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, la20 сказано:

як "шкода", як "шкода". тепер всій піз..добратії треба буде шукати де ж піяритись і рейтинги хєрячити в ручному режимі.

Чекаєм підтвердження.

а про свободу слова правильно написано в лапках. савік сам казав що отримував від янека вказівки кого на свої програми запрошувати. Він має таке ж відношення до свободи слова як морські свинки до свиней.

Простіше все закрити заборонити і дивитись "чесний не про піарений національний УТ-1".

А хто не любить політику "насолоджуватись музикою" на М1.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, ForZa сказано:

У дзеркало частіше дивись, якщо так висловлюєшься! Можна по різному відноситись до Шустрого але це він привніс в український ТБ-єфір подібні шоу і як не крути, але правда його єфірів завжди муляла владним персонам!!! 

P.S.Ти мабуть лягаєш і встаєш з "5-м кАналом" ?! :)

да ну нах що він приніс? Що майдан свякі бл..ді поливали в нього в ефірі, що юля дає 100 тис зелених щоб вона там могла замутити собі монолог. шустер це онлі бабки і все. ляшка за часів янека запрошував тільки з дозволу самого янека то де тут свобода слова.

Якщо це свобода слова хай спробує зробити це десь в іншій державі і покаже як балаболи отримують 100% "підтримки". Всі голосування в ефірі ручні, то яка це свобода слова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-1 це суто москальська та щей кончена москальська музика. М-2 зараз крутить українських виконавців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, la20 сказал:

М-2 зараз крутить українських виконавців

А те що це один холдинг і власник то нічого? :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, la20 сказал:

юля дає 100 тис зелених щоб вона там могла замутити собі монолог. шустер це онлі бабки і все. ляшка за часів янека запрошував тільки з дозволу самого янека то де тут свобода слова.

Де докази всього твого бла-бла-бла? :) Не набридло? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мені пох хто там власник я всеодно дивлюсь тел поки клацаю малій на мультики і все. тобто не більше 2-3 сек на канал.

 

вчора журналіст еспрео сказав я з ним погоджуюсь на всі сто

При Янику нормальною журналістикою вважалося мати сміливість критикувати владу. Зараз-мати сміливість сказати популізму "баста, карапузіки!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минуту назад, la20 сказал:

хай спробує зробити це десь в іншій державі

Мабуть ти ще маленький і не знаєш багато чого :) Починав він робити таке у рашці на НТВ і погнали його звідти... Приїхав на Україну...от тепер і від нас гонять... Ні на що не наштовхує?! :) А при Ющенку, Янику - працював і ніхто не гнав, ніякі центри зайнятості до нього діла не мали, а тут бац - як хитро замутили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, ForZa сказано:

Мабуть ти ще маленький і не знаєш багато чого :) Починав він робити таке у рашці на НТВ і погнали його звідти... Приїхав на Україну...от тепер і від нас гонять... Ні на що не наштовхує?! :) А при Ющенку, Янику - працював і ніхто не гнав, ніякі центри зайнятості до нього діла не мали, а тут бац - як хитро замутили...

от якби яник раніше заборонив тих дурналістів, не було би ніякого майдану ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 minutes ago, la20 said:

М-1 це суто москальська та щей кончена москальська музика

 

То й що, що москальська? 

Ти ж сам регулярно постиш москальські сміхуйочки в розділі гумор. Як написав би Ромаха: "вносиш свій вклад в новітню русифікацію читачів Борди" :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...