Перейти до змісту

Вирується нотік

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Слава Україні.

Маю ноутбук Toshiba A300 1JJ , якому вже років добрих з пять. За весь чесь час я його розкручавав три рази аби витрусити всю пилюку бо бувало грівся. Останній раз після такої процедури ноутбук почав виключатись сам, поробить 10-50 хвилин і виключається сам на 2 секунди, перестають світитись всі діоди, далі сам включається і починає далі працювати.... Я зняв батарею, вінчестер, загрузив з флешки лінуксовий дестрибутив в консольному режимі і почав звіряти показникі температури, все в нормі до 50 градусів(HDD, СPU) і навіть при такій мін. нагрузці він виключається, розбирав і збирав раза 3 вже, все підключено все норм. Якшо потрясти поперевертати то теж норм робить, тобто варіант шо шось відходить виключається.

Да і ще одне, буває але рідко, може завіснути і не реагувати ні на шо, раніше такого не було. Тоді хоть день може працювати нормально і не вимикатись, але завіснувшим. Все почалось після того як я вирішив його почистити.

Ще пробував збивати БІОС, відєднувати батарею, замінив термопасту і ніц не помогло... Що може бути, ніхто не стикався?

Опубліковано

як варіант - забув болтик на материнській платі (або ще щось). А ще попробувати запустити його розібраним. Якщо глючить - піджати пальцем мультик, може відходить.

Опубліковано

в гугле набери "а300 выкл" и найдешь рецепты, но самостоятельно думаю не исправишь, так что в ремонт

Опубліковано

Вимикається повністю чи просто підсвітка матриці гасне? Якщо так- або конденсатори міняти або інвертор живлення (в нижній частині монітору під матрицею платка розміром приблизно 1х10см. Зависання- може бути пов'язане з несправністю вінта, оперативки(сам здивувався коли перший раз з таким стикнувся). Ще, це так, для інформації. Було колись куму ноут чистив, після зборки він працював так, як описуєте ви. Після близько 2х годин колупань, виявилось що був не закручений болтик, що прижимає мамку до основи завіси(там маса як я потім зрозумів)... Після того як прикрутив, все запрацювало

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...