Перейти до змісту

Як доїхати в Жуляни?

Liberta

Рекомендовані повідомлення

потрібно бути в Жулянах в суботу в 13 год. Квитки на потяг Ковель-Київ лежать в кишені, але, очевидно, доведеться все-таки їхати автомобілем... Хто що може порекомендувати з цього приводу?) можливо через Вишневе? Ще тудою не їздила...кажуть маршрутчики об'їзджають селами+3 год. по часу...я то під'їду до Луцьк Експрес поцікавлюсь дорогою, але можливо ще є варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не помиляюсь зі Львова є літак в Жуляни зранку (на крайній випадок)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо через Вишневе?

Так , тільки не проїхати поворот на Вишневе.Якщо ж поїздом , то електричкою до Вишневого.Електрички через 15,20 хвилин.

І як варіант - зірвати стоп кран в потягу Київ - Ковель в Вишневому. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола, так, але потяги з Західної України не ходять і сьогодні, а з п'ятниці на суботу , враховуючи те, що багато людей ідуть на Майдан на вихідні, думаю, ще з більшою вірогідністю будуть відмінені

Зі Львова так, єлітак 8 ранку в 10.10 в Жулянах, в мене в 11.50 закінчується реєстрація на мій рейс... Теж ризиковано по часу...схиляюся їхати машиною, але не знаю, кудою краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Liberta, ви розумієте, що це небезпечно, - їхати самій!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола, так, але потяги з Західної України не ходять і сьогодні, а з п'ятниці на суботу , враховуючи те, що багато людей ідуть на Майдан на вихідні, думаю, ще з більшою вірогідністю будуть відмінені

Зі Львова так, єлітак 8 ранку в 10.10 в Жулянах, в мене в 11.50 закінчується реєстрація на мій рейс... Теж ризиковано по часу...схиляюся їхати машиною, але не знаю, кудою краще

Встигнете. 10.10 прибуття, хай в 10.30 ви будите вже в аеропорту, багаж можна одразу відправити зі Львова туди куди летите, тоді його чекати не потрібно.

Потім одразу на чекін, паспортний контроль,.... в 11.20 ви його максимум пройдете ну і ідіть чекайте літака.

Ну і на останок: так напевно це дорожче, але це 100% набагато безпечніше ніж машина або потяг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nemo, дорожче, але то нічого, просто боюсь, що якщо цей літак спізниться хоча б на годину (а це часто буває), тим більше це лоу-кост, то я точно не встигну на літак з Жулян.

А щодо цін, то 18.02- авіаквиток на рейс Львів-Жуляни коштував 560 грн.( це в одну сторону), а 20.02, після того, як відмінили потяги-уже 960 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nemo, дорожче, але то нічого, просто боюсь, що якщо цей літак спізниться хоча б на годину (а це часто буває), тим більше це лоу-кост, то я точно не встигну на літак з Жулян.

А щодо цін, то 18.02- авіаквиток на рейс Львів-Жуляни коштував 560 грн.( це в одну сторону), а 20.02, після того, як відмінили потяги-уже 960 грн.

Я давно віз аіром літаю.

Не разу не було проблем завжди вчасно прилітав.

Зараз пишуть, що поізда пішли та траса вільна.

Якщо ціна 960 то варто просто знайомого з машиною попросити на бензин хватить 100 процентів.

Ну звісно виіхати раніше.

Колись була ситуація за кордоном:

Літак запізнювався на одну пів години, так деяких пасажирів працівники аеропорту провели окремо на інший літак .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж літаю...і не тільки візеір, всяке бувало і МАО рейс Бориспіль- Рим затримували на 4 год, а останній раз Візейром рейс Жирона- Жуляни я замість 20.00 вилетіла в 4 ранку ( декілька разів перетворився виліт на 12 год. Ночі , потім на 1,2 в кінці кінців вилетіли в 4 ранку) так що по-різному буває...

Пишуть, що так, траса вільна

Хлопці з Луцька сьогодні планують виїзджати на декілька годин раніше за нас, то буду мати актуальну інформацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж літаю...і не тільки візеір, всяке бувало і МАО рейс Бориспіль- Рим затримували на 4 год, а останній раз Візейром рейс Жирона- Жуляни я замість 20.00 вилетіла в 4 ранку ( декілька разів перетворився виліт на 12 год. Ночі , потім на 1,2 в кінці кінців вилетіли в 4 ранку) так що по-різному буває...

Пишуть, що так, траса вільна

Хлопці з Луцька сьогодні планують виїзджати на декілька годин раніше за нас, то буду мати актуальну інформацію

Ще на майбутне: не думали з любліна літати віз аіром?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Докладаю обстановку: в Киів з Житомира в'їхали без проблем, до повороту на окружну ніяких постів не було, потім довелось ще трохи поїздити і візджати ще раз в місто ще раз зі сторони Одеської траси. там блокпост, але контролює його не міліція, а протестувальники, легкові авто і маршрутки пропускають в нормальному режимі, ми проїхали дуже швидко, а фури затримують і оглядають , фури практично не рухались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...