Перейти до змісту

Як легко зловити крякву?

Kiodinn

Рекомендовані повідомлення

У нас на сапалаївці і в парку їх прудом-пруди. Але як їх упіймати без спеціального приладдя? Є собака-піднощик (ретривер) і все. Є якісь способи? Поділіться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тобі не шкода ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В місті не можна їх чіпати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Вам не шкода свиней, яких Ви їсте?)) Ні, не шкода. Можна розвести дебати, звичайно, по цьому поводу, але навіщо?))

В місті не можна їх чіпати!

Справді? Не знав. Ну то питання актуальне, але за містом)

Попереджуючи наїзди. Я не кажу що я збираюсь тоннами виловлювати уток, просто цікаво реально чи ні упіймати крякву без рушниці або сітки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давним давно придамали "лассо"

вот і бався ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, дякую))) Чомусь я якраз про це і подумав)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це щось з розряду байок Остапа Вишні.... Не займайся фігньою.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купити хоча б пістолета)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

xforester,

А Ви, чоловіче, мисливець? Чи просто пернути в воду?)

В мене чоловік мисливець. Каже, краще всьго глушити. Не вкурсі шо це і як, не мій мопед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба дозвіл і мисливський квиток непотрібно для цього, а то може таке полювання і дорожче тих крякв стати.

Та і з сільцем на дику качку за містом іти то ІМХО марно, вони злетять ще за довго то вашого приходу, та і зараз знайти її поза містом досить важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна Zefirka !!! Так я мисливець... Однак полювання в умовах дикої природи і вбивство в умовах урбанізму, це протилежно різні речі. І я вважаю що кожна тварина чи птах має право на життя так само як і ви... Тим більше, як що люди їм створили всі умови (чи майже всі) для життя та розмноження. Зі всією повагою, та шаною...........

Стаття 20. Заборони щодо здійснення полювання

Розділ III

4) полювання із застосуванням або використанням заборонених знарядь та забороненими способами, а саме:

- клеїв, петель, підрізів, закотів, гачків, самострілів, ловчих ям;

- отруйних та анестезуючих принад;

- живих сліпих чи знівечених тварин як принади;

- звуковідтворювальних приладів та пристроїв;

- електричного обладнання для добування тварин;

- штучних світлових джерел, приладів та пристроїв для підсвічування мішеней, у тому числі приладів нічного бачення;

- дзеркал та інших пристроїв, що осліплюють тварин;

- вибухових речовин;

- з під'їзду на автомототранспорті, а також на плавучих засобах з працюючим двигуном;

- літаків та вертольотів;

- немисливської (у тому числі військової) вогнепальної, пневматичної та іншої стрілецької зброї, а також нарізних вкладок, напівавтоматичної або автоматичної зброї з магазинами більш як на два патрони;

- руйнування жител тварин, бобрових загат, гнізд птахів;

- газу та диму;

- заливання нір звірів;

а також:

- на тварин, які зазнають лиха (переправляються водою або по льоду, рятуються від пожежі, повені тощо);

- на пернату дичину з нарізною вогнепальною зброєю;

- на хутрових звірів (крім вовка) з нарізною вогнепальною зброєю калібром більш як 5,6 міліметра;

- на копитних тварин з використанням малокаліберної гвинтівки під патрон кільцевого запалювання або набоїв, споряджених картеччю чи шротом;

- полювання з мисливськими собаками, ловчими звірами і птахами без наявності на них паспорта з допуском до полювання;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...