Перейти до змісту

куплю рослинки

linux

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось така ситуація: запускаю акваріум може в когось є лишні рослинки чи рибки. куплю за символічну ціну.

Опубліковано

міні акварум на 40 л. З рибок думав Молінезія, меченосець, скалярія, синодонтис, гурамі. Я початківець тому надіюсь що мені підкажуть що краще.

Опубліковано

Где ты был раньше, я пару дней назад выкидывал кучу разной растючки :rolleyes:

міні акварум на 40 л. З рибок думав Молінезія, меченосець, скалярія, синодонтис, гурамі. Я початківець тому надіюсь що мені підкажуть що краще.

Думаю тесно будет Скалярии. Смотри на неончиков, данио-рерио, суматранских барбусов.

Опубліковано

та і гурамі тісновато буде.

я свою рибу і рослини майже всі продав, але в принципі можна щось знайти - якщо буде сильна біда, то можу спокійно дати моху яванського на розплід... це напевно єдине, що залишилось. якщо пошукати, то може гігрофіли якої наберу.

вобщем мене 2 тижні в неті не буде. якщо хочеш - дзвони 80979088130. домовимось

Опубліковано
якщо буде сильна біда, то можу спокійно дати моху яванського на розплід... це напевно єдине, що залишилось.

О, надо будет както у тебя "стрельнуть" :rolleyes: яванского моха , а то я его еще не держал, надо попробовать :D .

• 2 тижня потому...
Опубліковано
О, надо будет както у тебя "стрельнуть" :rolleyes: яванского моха , а то я его еще не держал, надо попробовать ;) .

без проблем :)

Опубліковано
О, надо будет както у тебя "стрельнуть" :rolleyes: яванского моха , а то я его еще не держал, надо попробовать ;) .

без проблем :)

Как буду проезжать возле львовской звякну, ну типа это пиво с доставкой :)

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...