Перейти до змісту

знайдіть копійки, або ми вам їх не дамо

Lutsk.reg

Рекомендовані повідомлення

Я колись на Світязі почав в магазині замість мєлочі барбариски давати, мотивуючи тим, що вони мені ті барбарискі і дали на здачу. Ви б чули той гвалт)))

Це ми теж проходили. За мить я перетворився на ворога народу і почув лекцію про важку економічну ситуацію в країні, про збитковість магазину, і що всі кругом (і я в тому числі) повні козли.

Ага, особливо прибиває коли Барбариску оцінюють в 50 коп. Супермаркети повинні самі забезпечувати себе розмінною монетою і купюрою, для того прописуються відповідні пункти в угодах про інкасацію з банком. А для магазинчиків які працюють без інкасації це справжня проблема, яка лягає на плечі продавців (власникам в основному пофіг), змушуючи самостійно створювати резерв дрібних купюр у власному гаманці, і при потребі робити обмін з касою. Помічав що в магазинчиках найчастіше проблема з монетами і дрібними купюрами на початку місяця, коли покупці повально несуть двухсотки з банкоматів.

В Дубаї в супермаркетах був свідком, коли один касир змінював іншого. Те що вони здають касу, це саме собою, але далі була дуже цікава процедура. На скільки я зрозумів, то всі дрібні гроші - це якраз власність працівника, він їх збирає в торбочку і забирає після зміни з собою. Новий працівник який приходить на зміну має свою власну аналогічну торбочку. Перед тим як відрити касу він обережно висипає монети з неї і лише потім починає обслуговувати покупців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В банківської картки є лише один мінус. Звучить він так: "Вибачте, в нас термінал не працює". Почути цю фразу після того, як відстояв велику чергу, виклав всі покупки на рухому поверхню - ще те задоволення. А один раз мені це сказали вже після того, як "пробили" всі товари і я витягнув картку, щоб розрахуватись. Тепер я питаю касира, чи працює термінал, ще на початку черги. :) Нехай люди на мене оглядаються, що кричу, зате сам я тоді спокійний. :)

А впринципі це покупця не валить. Я маю право розрахуватися будь-яким зручним ДЛЯ МЕНЕ способом, а то що в них термінал не працює, то їхні проблеми. Один мій знайомий декілька разів так нагнув один бар, каже "хочу розрахуватися карткою", вони у відповідь - "немає термінала", товариш - "немає готівки, є картка".... після короткої розмови спокійно вийшов і пішов додому. Після декількох таких разів в барі з'явився термінал :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А впринципі це покупця не валить.

всі проблеми у цьому світі через те, що нікого нічого не валить.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А впринципі це покупця не валить.

всі проблеми у цьому світі через те, що нікого нічого не валить.

якщо перевести на українське сьогодення: моя хата з краю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отото проблеми в людей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отото проблеми в людей...

так це абсолютно не проблема, а лише роздуми про сьогодення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Копійка гривню береже". Є таке? Є. Був теж момент. Переважно купую в невеличкому магазинчику. Постійно продавці казали: "потім донесете". А з'явилась в них новенька, і фраза "я вам буду винна" не злазила в неї з язика. Так різало вухо, шо капєц. В один прекрасний момент її як підмінили. Думаю, хтось вставив добрих пістолєй... і не стала вона міліонером.

А загалом, я спостерегла, що продавці раді любому дріб'язку в вашому гаманці і тоді з радістю пробачають недостачу. Теж люблю розраховуватись карткою і підтримую ініціативу Сільпо і Колібріса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запостили це в політику з намьоком,що це проіскі ФСБ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, розмістив тут, оскільки не знайшлося відповідної гілки форуму, де б можна було про це написати (не маю стільки часу, аби вичитувати таку інформацію).

По-друге, здається почастішали випадки заполітизованості та, вибачте на слові, нерозумного нагнітання ситуації. Причому тут "проіскі" (і взагалі, що це за слово таке) ФСБ??? В голову більше нічого розумнішого не прийшло?

Люди, кидайте вже видумувати про постійні відслідковування ваших дій. Коли треба, тоді вас знайдуть і зроблять, що хочуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маю стільки часу, аби вичитувати таку інформацію

якщо такий брак часу, то для чого взагалі теми створювати?

питання риторичне))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маю стільки часу, аби вичитувати таку інформацію

якщо такий брак часу, то для чого взагалі теми створювати?

питання риторичне))

ну ніхто ж не регламентує, що пости потрібно розміщувати тоді, коли маєш цілу купу вільного часу. Ситуації в людей бувають різними... Але я поважаю зі своєї сторони всі пости і думки зору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але я поважаю зі своєї сторони всі пости і думки зору.

а розділи форуму не поважаєте))

просто ця тема в політиці кумедно виглядає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, розмістив тут, оскільки не знайшлося відповідної гілки форуму, де б можна було про це написати (не маю стільки часу, аби вичитувати таку інформацію).

По-друге, здається почастішали випадки заполітизованості та, вибачте на слові, нерозумного нагнітання ситуації. Причому тут "проіскі" (і взагалі, що це за слово таке) ФСБ??? В голову більше нічого розумнішого не прийшло?

Люди, кидайте вже видумувати про постійні відслідковування ваших дій. Коли треба, тоді вас знайдуть і зроблять, що хочуть.

hzw5h1md293k.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але я поважаю зі своєї сторони всі пости і думки зору.

а розділи форуму не поважаєте))

просто ця тема в політиці кумедно виглядає...

дякую за зауваження, але ж це "політика економіки" і воно до політики має саме пряме відношення. А ще додам, що існує таке поняття, як політекономія, політична географія і т.д. Тому, якщо існує такий розділ, то існує сенс розміщувати такі теми (чит. "пости").

В принципі, дану тему прошу модератора закрити, оскільки вона себе вичерпала.

Дуже вдячний за розміщені вище точки зору і власні погляди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думав що мені це якось буде дошкуляти, але вчора купуючи в сільпо і вчерговий раз продавчиня недодала здача, мене це просто збісило :0156: , вона навіть не муркнула будем винні, а тупо промовчала ніби то в порядку речей. Вони вже винні добру десятку. Сьогодні буде вона мені шукати здачу до 0.01 коп!

не думав що мені це якось буде дошкуляти, але вчора купуючи в сільпо і вчерговий раз продавчиня недодала здача, мене це просто збісило :0156: , вона навіть не муркнула будем винні, а тупо промовчала ніби то в порядку речей. Вони вже винні добру десятку. Сьогодні буде вона мені шукати здачу до 0.01 коп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так вони ж в Сільпо решту кидають на скрабничку - напевно там вже накопилося багатенько...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...