Перейти до змісту

Оцінювання вартості ремонту телефонів

Рекомендовані повідомлення

Не знайшов якоїсь загальної теми хай буде ця.

Телефон - Samsung Пalaxy S3

Поломки наступні:

1. Тріщина в тачскріні

2. Тріщина в екрані.

3. Неробоча кнопка включення

4. Дуже повільно заряджається (заряджався :_02: )

В скільки проблизно обійдеться ремонт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екран+тач = 800 грн

Для тих, кому знадобиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить заміна тачскріна на Gsmart G1355, скільки буде коштувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екран+тач = 800 грн

Эт ты дорого дал :) тут в соседней теме человек хвастался ему за 400 поменяли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эт ты дорого дал :) тут в соседней теме человек хвастался ему за 400 поменяли :)

Я ще не платив :) Просто подзвонив в Робим Гуд.

Я розумію, що екран+тач будуть коштувати гривень 400-500, решта за роботу.

Навіть на мій Jiayu вони коштують 40 доларів.

Але сам я це ремонтувати не ризикну, та й майстру, який не дає гарантій, віддавати не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще не платив :) Просто подзвонив в Робим Гуд.

Я розумію, що екран+тач будуть коштувати гривень 400-500, решта за роботу.

Навіть на мій Jiayu вони коштують 40 доларів.

Але сам я це ремонтувати не ризикну, та й майстру, який не дає гарантій, віддавати не хочу.

Ну вообще то, если серьёзно, то оригинальный экран+тачь стоит от 135долларов (зависит от цвета) . например вот: http://artmobile.ua/...16/product13563

Всё остальное - это шарлатанство. То же самое что лепить из говна - ПУЛЮ. Да можно расслоить, да можно потом склеить, если рука набита то шансы на успех велики. Но вы ни когда не получите заводского качества. А покупать телефон за 3000, а потом тулить туда гавённое рукоблудство. Это как по мне глупо. Я понимаю что хочется чтобы было круто и дёшево. :) Это знаете ли, из разряда - купить Бентли и вкорячить туда колёса ROSSAVA, ну типа из экономии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну причому тут економія :)

Я навпаки подзвонив в авторизований сервісний центр, вважаючи що там мені поставлять саме оригінальні запчастини

Я в цій сфері не кручусь і без поняття скільки це насправді коштує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Тріщина в тачскріні 2. Тріщина в екрані. 3. Неробоча кнопка включення 4. Дуже повільно заряджається (заряджався :_02: ) В скільки проблизно обійдеться ремонт?

Напевно треба почати з включення. А то понту вкладати тисячі в екран , якщо після цього апарат не включиться, або буде не заряджатись. або буде швидко розряджатись.

Моя особиста думка, в Самсунгаз ( тонких і стильних) при сильному удар живою залишається лише карта памяті.і

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екран+тач = 800 грн

Це у вас буде китайський екран та тач...оригінал коштує більше 100 долларів...)))))))

А китайський екран можна купити за 70 грн... :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, тоді питання ставиться по-новому :)

Хто в Луцьку може поставити оригінальний екран+тач, і скільки це буде коштувати?

В гривнях бажано.

Правда якщо дорожче 1500 грн, мабуть куплю брендового китайця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це що, пропонують купити С3 з побитим екраном?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, тоді питання ставиться по-новому :)

Хто в Луцьку може поставити оригінальний екран+тач, і скільки це буде коштувати?

В гривнях бажано.

Правда якщо дорожче 1500 грн, мабуть куплю брендового китайця

дорожче 1500 грн. точно не буде...вони йдуть від 1000 грн. в залежності від кольору ...майстерня накидає приблизно 100 - 200 грн. за замовлення + робота пару грн....100 - 150...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така проблема - телефон Samsung Wave 525. Коли включаю заряджати, то не включається лише періодично появляється зображення батарейки і через пару секунд зникає.

Що це може бути таке і чи підлягає ремонту?

Бо я щось чула що раз телефон вийшов з продажу то і деталі до нього знайти проблематично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така проблема - телефон Samsung Wave 525. Коли включаю заряджати, то не включається лише періодично появляється зображення батарейки і через пару секунд зникає.

Що це може бути таке і чи підлягає ремонту?

Бо я щось чула що раз телефон вийшов з продажу то і деталі до нього знайти проблематично.

99% що проблема в АКБ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впевнений? А може в роз'ємі? ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Ericsson Arc S (LT18i) хрипит внешний динамик, сколько будет стоить и по времени его починить/заменить и посоветуйте где.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впевнений? А може в роз'ємі? ;-)

Впевнений на 99,9%

Учора на ремонті був самсунг, правда не такої моделі. Батарея заряджена до 4в, але телефон з нею не запускався - не вистачало струму. І при зарядці було перевантаження.

Якби проблема була в роз'ємі - телефон або сам заряджався, або процес зарядки, припинявся від рухання штекера.

Ще може проблема бути в комутаторі USB або в КП - але там інші симптоми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учора на ремонті був самсунг, правда не такої моделі. Батарея заряджена до 4в, але телефон з нею не запускався - не вистачало струму. І при зарядці було перевантаження.

Можливо волога в середині, або деякі деталі повідпадали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо волога в середині, або деякі деталі повідпадали.

Ні, проблема саме в АКБ.

Читайте попередню сторінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тоді ще питання куди занести щоб глянули його і ціну приблизно на батарейку (якщо такі ще є в продажі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...