Перейти до змісту

Хто розбираєтся в пральних машинах "AEG", допоможіть

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт, допоможіть розібратися хто має "стіралку AEG".

Коли вмикаєш 1,2 режим прасування я не пам"ятаю точно, (найдовші режими) висвічується час 3.год. після старту через 6хв.час сам по собі зменшується в два рази 1.30.Що це? навіщо це? і на далі прасує, інструкцію перечитали 10раз нічого не пише,кнопка "скорочене прасування вимкнена. Короче постійно на основних "головних " стірках зменшується час, майже в двічі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1,2 режим прасування

Що в тебе за пристрій такий??

В мене також AEG, правда стара. Зате пере. Не прасує :)

P.S. Стірати (стирать, стирка)=прати. Прання. Пралка (пральна машина)

Прасувати (праска, не пралка) = гладить, утюжить.

P.P.S. по темі. Піді мною живе сусід, який ремонтує пралки. МОжу дати номер телефону. А якби де точну модель, то можна знайти інструкцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевне, мається на увазі режим "легке прасування", тобто після стірки коли викручує не так сильно мне одяг і пере бережно, ось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1,2 режим прасування

Що в тебе за пристрій такий??

В мене також AEG, правда стара. Зате пере. Не прасує :)

P.S. Стірати (стирать, стирка)=прати. Прання. Пралка (пральна машина)

Прасувати (праска, не пралка) = гладить, утюжить.

P.P.S. по темі. Піді мною живе сусід, який ремонтує пралки. МОжу дати номер телефону. А якби де точну модель, то можна знайти інструкцію.

Ги,ги)))))))) ти прав.

Писав все дуже швидко,проблемку по телефону диктували, а я щей і обідав в цей час,ось і " понаписував")))))))))) Пристрій не в мене, а в батька, інструкція є, я думаю що потрібно консультацію у кого є ця AEG здаєтся 60060SL.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, коли обрати повне прання (3 години) пере вона лише 1.5 так?

Якщо так, тоді може вибрана опція "мала вага"? АБо якийсь "еко" режим ?

Інструкція

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, коли обрати повне прання (3 години) пере вона лише 1.5 так?

Якщо так, тоді може вибрана опція "мала вага"? АБо якийсь "еко" режим ?

Інструкція

Да да, в тому і справа що 100% ніяка опція не вибрана і усі там "еко"режими не увімкненні, але всерівно час автоматично зменшується в два рази, можливо(я так думаю) вона автоматично визначає ступінь загрязнення,вагу і для економії часу сама зменшує ?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ее система OptiSense со специальными датчиками влажности регулирует потребление прибором электроэнергии и подбирает время работы согласно объему загрузки, обеспечивая высочайшую энергоэффективность, будь то полная загрузка или буквально пара тарелок.

Ее система OptiSense со специальными датчиками влажности регулирует потребление прибором электроэнергии и подбирает время работы согласно объему загрузки, обеспечивая высочайшую энергоэффективность, будь то полная загрузка или буквально пара тарелок.

попутали ребята в описании стиралку с посудомойкой, ну то не страшно, видно система везде одна и таже :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...