ScorpioN9 Опубліковано 18 Січня, 2014 в 17:09 #1 Опубліковано 18 Січня, 2014 в 17:09 Виготовляємо корпусні меблі за вашими побажаннями! Щоб замовити дизайнера/замірщика звертатись за телефоном - 0957124955 - Тарас Наші роботи: Наші переваги: Чесна ціна. Власне виробництво меблів у Луцьку та нульові витрати на торгові приміщення дозволяють запропонувати вам кращі ціни при високій якості. Виклик дизайнера - безкоштовно! Робота в найкоротші терміни. Терміни виготовлення меблів залежать від багатьох факторів. Ми знаємо їх від і до - тому всю роботу виконуємо точно в обумовлені терміни. Договір та гарантія. Працюємо з гарантією від 1 року і тільки після підписання договору, де враховані всі нюанси співпраці. Комплексний підхід. Наша мета за допомогою сучасних матеріалів (Дзеркала, уфа друк, лакобель, піскоструй і т.д.) підібрати унікальне рішення для кожного клієнта, враховуючи його особисті побажання та дизайн приміщення. Щоб замовити дизайнера/замірщика звертатись за телефоном - 0957124955 - Тарас Як ми працюємo: Щоб замовити дизайнера/замірщика звертатись за телефоном - 0957124955 - Тарас Відгуки: Коля Рибитва "Мені дуже сподобалося обслуговування. Фотки на розсувні двері вислали мені на пошту, в спокійній обстановці з сім'єю вирішили що нам підійде. Все зробили за 14 днів. Роботою задоволений Велике спасибі " Інна Мартинюк "Вибрала виходячи з пропозиції за ціною. Якщо чесно, то вже втомилася від ремонту в квартирі, і хотілося скоріше все закінчити. Хлопці на моє здивування зробили свою роботу швидко і якісно, дуже залишилася задоволена. Замовлю тут ще й кухню." Дмитро Піцик "Знайшов фірму через інтернет, хлопці молодці, дуже залишився задоволений їх роботою. Довірю і далі виготовлення меблів для моєї квартири! Дякую!" Наташа Антонюк "Начиталася відгуків, переглянула купу сайтів з меблями і замовила ... 2 шафи! З дизайнером обмовила всі нюанси, він - великий молодець! Навіть з профілем поради дав, привезли в строк (дуже просила на п'ятницю! - 29 листопада). Хлопці-ВИ - молодці! Хороших Вам клієнтів і великих замовлень!" Диана Кравчук "Очень довольны. Стоит наш 3-х метровый красавиц и радует. Спасибо ребятам за отличную работу))))" Юля Павлова "Велике спасибі за шафу! Ціни та якість дійсно приємно здивували. Мої найкращі рекомендації!" Щоб замовити дизайнера/замірщика звертатись за телефоном - 0957124955 - Тарас
Natalia Blagovirna Опубліковано 18 Січня, 2014 в 17:53 #2 Опубліковано 18 Січня, 2014 в 17:53 А як наприклад взнати ціну кухні, матеріал......?
ScorpioN9 Опубліковано 18 Січня, 2014 в 21:03 Автор #3 Опубліковано 18 Січня, 2014 в 21:03 А як наприклад взнати ціну кухні, матеріал......?Ціна за кухню в середньому:ДСП - від 1300грнМДФ плівковий - від 1800грнМДФ фарбований - від 2300грндерев'яні - від 2600грнціна відрізнятиметься в залежності від направляючих, кількості шухляд, вартості футнітури і т д. Якщо цікавить точніший обрахунок вашого варіанту - ми можемо приїхати до Вас, зробити виміри, врахувати всі Ваші побажання, зробити 3Д дизайн та сказати точнішу ціну.
ScorpioN9 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 12:56 Автор #4 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 12:56 Пропозиція досі актуальна, звертайтесь за деталями за номером телефону - 0957124955- Тарас, або прямо тут на форумі!
yrikon79 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 17:28 #5 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 17:28 Доброго дня. Хочу замовити шафу на балкон за індивідуальними розмірами. Приблизний варіант у вкладці . Яка орієнтовна вартість може бути такого типу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.