Перейти до змісту

Кращі DJ's світу в Києві

Goami

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Першого грудня в київському "Альта-Експо" відбудеться унікальна подія, на яку варто попасти. Феррі Корстен, діджей зі світовим імям, який вже не перший рік входить до десятки кращих діджеїв світу, відіграє свій сет в рамках фесту Godskitchen. Ціна квитка - 150грн. Кількість обмежена (навіть незнаю чи залишились ще). Квитки можна замовити на сайті TOPDJ.UA

І ще одна новина, від якої в мене мурашки по шкірі - Пол Ван Дайк - 14 грудня в київському МВЦ (Міжнародний виставковий центр). Діджей який у 2005-2006 роках перебував на !першій! стрічці світового рейтингу діджеїв, і лише цього року поступився не менш іменитому Арміну Ван Бюрену, але від цього не став ані краплиною гіршим )) Ціна квитка - 150 грн, фан-зона 250грн, ВІП навіть незнаю скільки але набагато дорожче ))

Взагалі цей рік видався досить вдалим для українських любителей якісної танцювальної музики. Спочатку Армін Ван Бюрен з Маркусом Шульцом, потім Едді Холівел, далі Карл Кокс, великий і неповторний Тієсто, Крістофер Лоуренс + Йохан Гієлен + Йоджі Біомеханіка в рамках QievDance і тут нас вирішили добити ще двома мегадіджеями ))

Взагалі ця тема створена для того, щоб зібрати якомога більше людей, які хочуть поїхати в Київ на ці два івенти. Тому залишайте свої повідомлення, разом буде цікавіше ))

Опубліковано

В очередной раз отмечаюсь. На Корстена не поеду - во-первых, просто не потяну 2 ивента за один месяц, во-вторых, Ван Дайка я люблю гораааздо больше :blush:

А в список грандиозных событий этого года я бы добавил Global Gathering с его гостями Gabriel&Dresden, Eric Morillo, James Algate, Paul Thomas, James Zabiella, Sasha, John Digweed - имена явно не слабые :)

Опубліковано

А в мене облом... В офісі Київденсу сказали що квитки на мою фамілію не зарезервовані... Брєд... Добре що одна знайома додумалась зарезервувати ще 2 квиточка, нажаль не в фан зону (( Але нічого, добре що хоч такі взяли B)

Опубліковано

Чесно кажучи я не бачу особливого резону брати квитки в віп зону... Ну лімітед едішн це ще ладно... Там вони хоч дешевші в два рази... Просто наприклад на КиївДенсі цього року ВІП-зона заключалась в слідуючому: це були просто відгороджені забором столики справа від сцени )) Зліва від сцени стояли не відгороджені забором столики, за які сісти міг любий )) Тобто за що люди викидали по 400 грн - я так і не зрозумів... Організатором даного івенту буде той же КиївДенс, приміщення - те ж МВЦ, отже наврядчи щось зміниться.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тема все ще дуже актуальна. Хотілось би знайти людину, яка також хоче відвідати виступ Феррі Корстен) Шанувальники транса ВІДГУКНІТЬСЯ!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...