Перейти до змісту

Шукаю тату майстра

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

воно красиво дивиться коли тіло молоде.....а потім коли постаріє, стане дряхлим то це убоге зрЄліще....100раз подумати :_33:

Приєднуюсь. Колись довелось на пляжі одну мадам бачити, глибоко бальзаківського віку. Ну трохи посміялись з її розтягнутого тату, але загалом враження "пєчальне".

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

шось то я порахував що рукав обійдеться в 15 штук гривень)

lilechka покажись) що там у тебе і в скільки обійшлось)

у мене 2 маненькі :)

а нащо тобі аж цілий рукав? :sq_ye:

Если вы хотите сделать себе татуировку, делайте большую, не бойтесь испортить тело, все равно его скоро закапывать

Опубліковано

Підкажіть, чув про тимчасове тату, таке яке не надовго, цікавить скыльки часу воно тримаэться і де таке роблять, та які ціни на якесь невеличке

post-12226-0-80804100-1389255208_thumb.j

Опубліковано

Підкажіть, чув про тимчасове тату, таке яке не надовго, цікавить скыльки часу воно тримаэться і де таке роблять, та які ціни на якесь невеличке

немає тимчасових тату. а те що б'ють з часом або розпливається в пляму, або окремі елементи залишаються назавжди. =)

є хна, малюють по шкірі.

Справа не моя, але думка моя, те що я побачив" https://vk.com/lukovnikovtattoo" це жах!!!!!!!!!!! не ображайтесь.

ні. оце жах

Опубліковано

Не раджу робити тату в Бабкіна. Намалює таке, що мама не горюй... А якщо справді хочете якісну тату, та ще й весь рукав - збирайте гроші. Дешеві фарби швидко просідають. І те, за що Ви заплатите наполовину дешевше, через рік-півтора вже не гарно вигдялатиме.. Та й самі порахуйте - якісні інструменти, якісна фарба, робота майстра, його ескіз (з яким будете ходити тільки Ви, а не пів Луцька) в 100 не обійдеться.

Опубліковано

Не раджу робити тату в Бабкіна. Намалює таке, що мама не горюй...

а самому вибрати малюнок не дано? Невже майстер має зрозуміти на всі 100 % що саме Ви хочете?

так як сама малювати не вмію, то найшла картинку в неті і показала майстру. Він зробив мені точно таку ж. Попередньо узгодили розмір та колір

Опубліковано

А у Бабкіна руки із сраки ростуть. А люди які все-таки роблять в нього тату явно не дружать з головою)

Опубліковано

А у Бабкіна руки із сраки ростуть. А люди які все-таки роблять в нього тату явно не дружать з головою)

і звідки такі висновки?

Опубліковано

Не раджу робити тату в Бабкіна. Намалює таке, що мама не горюй...

а самому вибрати малюнок не дано? Невже майстер має зрозуміти на всі 100 % що саме Ви хочете?

так як сама малювати не вмію, то найшла картинку в неті і показала майстру. Він зробив мені точно таку ж. Попередньо узгодили розмір та колір

Добре, що Ви проявили свою геніальність і знайшли картинку в мережі. А тепер подумайте, що вона (картинка) не індивідуальна, з такою картинкою як у Вас ходить ще пів Луцька. А де ж оригінальність? Де ж унікальність нанесеного малюнку? Це вже просто копія того, що зробив якийсь інший майстер. І ще, кожен майстер має свій "почерк".

А в наш час прогресу багато людей навіть не задумуються над своїм тату. Вони просто приходять до майстра і кажуть "Зробіть мені "ЩОСЬ", "Я не знаю, ЩО я хочу, але я хочу тату, та ще й дешево" І це відсотків 80 таких людей, які звертаються за тату-послугами. На рахунок Бабкіна - є люди, які знають його ще з університета, він геть не змінився. Як малював "що попало" так і малює далі.

Опубліковано

Очі все бачуть. Благо я не сліпий) Сам робив у Луковнікова і Оксани, фамілію її не знаю. Все чітко. А Бабкіні ескізи нудоту викликають.

Опубліковано

Добре, що Ви проявили свою геніальність і знайшли картинку в мережі. А тепер подумайте, що вона (картинка) не індивідуальна, з такою картинкою як у Вас ходить ще пів Луцька.

Ну точно! Ще скажіть що весь Луцьк ходить з однаковою татушкою. І з мільйона картинок на просторах нету вибрали саме ту, що я

На брєд похоже!

Опубліковано

Лілечка, вібачте, але Ви, напевно, не запарювались де і в кого робити тату, знайши ескіз і з гарячою головою побігли до Бабкіна)

Опубліковано

На рахунок Бабкіна - є люди, які знають його ще з університета, він геть не змінився. Як малював "що попало" так і малює далі.

Единственный человек, который вел себя разумно, был мой портной. Он снимал с меня мерки заново всякий раз, когда видел меня, в то время, как все остальные подходили ко мне со старыми мерками, надеясь, что я все еще им соответствую.

Джордж Бернард Шоу

Опубліковано

Лілечка, вібачте, але Ви, напевно, не запарювались де і в кого робити тату, знайши ескіз і з гарячою головою побігли до Бабкіна)

не вібачу)

Прекрасно я знала що хочу і до кого йду

До речі, а можна зацінити ваше тату? Даби було справедливо можу запостити свої))

Ю а велком)

Опубліковано

На рахунок Бабкіна - є люди, які знають його ще з університета, він геть не змінився. Як малював "що попало" так і малює далі.

Единственный человек, который вел себя разумно, был мой портной. Он снимал с меня мерки заново всякий раз, когда видел меня, в то время, как все остальные подходили ко мне со старыми мерками, надеясь, что я все еще им соответствую.

Джордж Бернард Шоу

Я бачу, що Ви досить розумна із цитатами.. Саша Бабкін взагалі фізкультурник, до мистецтва мало чим відноситься. Ви запитайте у нього чи має він Диплом (Сертифікат) про освіту, що стосується татуювання. Я б не довірила своє тіло некваліфікованому майстру, без освіти, без знань... Ви вибрали Бабкіна, Ваше діло. А людина, що розпочала форум, цікавилась думкою всіх форумчан. Я не залишилась осторонь і висловила свою думку.

Опубліковано

Саша Бабкін взагалі фізкультурник, до мистецтва мало чим відноситься. Ви запитайте у нього чи має він Диплом (Сертифікат) про освіту, що стосується татуювання. Я б не довірила своє тіло некваліфікованому майстру, без освіти, без знань...

А диплом (сертифікат) у вас є показником вмінь та знань??? Утопія...

Я не залишилась осторонь і висловила свою думку.

Медаль нада?

Висловити думку і "обісрати" людину - різні поняття

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...