kozakxlopak Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 22:53 #1 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 22:53 Шукаю майстра який може встановити причину, а заодно і здійснити ремонт саме цієї моделі Jiayu G3. Буду вдячний за "перевіреного" та якісного майстраКороткий опис несправності: самовільне спрацювання тачскріна в нижній частині екрану, над кнопками "Меню,Назад, Опції"Писати у темі.Буду вдячний за будь яку інформацію...
kot Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 05:46 #2 Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 05:46 не розумію людей, коли треба ремонтувати то "Буду вдячний за "перевіреного" та якісного майстра", а Ви коли телефон купували куди дивились?
kozakxlopak Опубліковано 2 Січня, 2014 в 20:14 Автор #3 Опубліковано 2 Січня, 2014 в 20:14 не розумію людей, коли треба ремонтувати то "Буду вдячний за "перевіреного" та якісного майстра", а Ви коли телефон купували куди дивились?Куди дивився? На небо. Яка різниця, що я купував і як купив. Вельмешановний Kotе!, відкрию вам велику таємницю, речі якими ми користуємось іноді ламаються.Тема створена відповідно до правилі у потрібному розділі. Тому...О! І писати неінформативні повідомлення краще в інших темах, ну в тих, де можна "розуміти людей"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.