Перейти до змісту

Lenovo P780 пропала мережа

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні по не зрозумілих причинах пропали мережі. В квартирі немає взагалі, а на балконі та біля вікна по 1 поділці. Перешився на останню оф.прошивку - не допомогло. Версія радіомодуля P780 V20. До сьогодні все було добре, телефон не падав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ммм...попробуй прошити модуль звязку інший - оцей наприклад http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=477330&st=660#entry23559912 - проший один такий апарат - були проблеми зі звязком в області - прошив - проблеми невиникало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажи ще 1 телефон з китая - чи эвропейська версія(український?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон з Китая. Перепрошив радіомодуль на S920 не допомогло(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вулиці піднімається до 2 поділок. Взагалі не розумію в чому може бути проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а точно перед тим як пропали мережі непадав?

зроби скрін з телефона де пише версія прошивки .скинь будем думати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зроби скрін з телефона де пише версія прошивки
Для довідки, скрін робиш одночасним натисненням Vol- + Power допоки не побачиш скрін
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй це, як тимчасовий варіант якщо проканає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставь 17-й модем. Я товарищу ставил, говорит работает как зверюга там, где раньше небыло вообще покрытия.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні пробував практично всі модеми які є. Найбільш нормальна це V52 + дротик, але сигнал всерівно не стабільний((( :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не можу зрозуміти, чому до вчорашнього вечора все було нормально, а потім всі мережі перестали працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні пробував практично всі модеми які є. Найбільш нормальна це V52 + дротик, але сигнал всерівно не стабільний(((
Або відправляти по гарантії або розбирати і дивитись що там з антеною. По посиланню, що я дав, ціла тема по розборці і усуненню проблеми з антеною.

Швидше за все щось відєдналось/відпаялось. Мені взагалі прийшов з початку апарат, що мережі не бачив не залежно від того яку я прошивку ставив і який модем. Вирішилось заміною.

Зараз встановлено офіційна прошивка, тьху-тьху все працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31.12.13 на Р780 вийшло нове поновлення S123_ROW_131231

post-7237-0-92038700-1388734555_thumb.pn

Можна забрати тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31.12.13 на Р780 вийшло нове поновлення S123_ROW_131231 post-7237-0-92038700-1388734555_thumb.pn Можна забрати тут

Як стабільність з мережою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Добрий вечір. Знову повернулась проблема з мережами. В приміщенні відсутньо, а на вулиці 1-2 поділки. На сьогодні встановлена прошивка P780_ROW_S123_131231, радіомодуль S820.V51. Хтось має вирішення цієї проблеми в китаянки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Проблема так і не пропала. Хто є власником такого смарта підскажіть які модеми стоять, або якщо стикались з проблемою такою, тоді як вирішували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошивка модуля Р780.v19, 2013/04/22 10:29

Номер сборки: LiFe_P780_v05_UL

з першого жовтня 2013 року зв'язку ще не втрачав. В приміщенні всі поділки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема так і не пропала. Хто є власником такого смарта підскажіть які модеми стоять, або якщо стикались з проблемою такою, тоді як вирішували?

Може просто коаксіальний кабель антени надірваний, швидше за все , це механічна, а не програмна проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабель не відійшов. Розібрав все на місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може просто коаксіальний кабель антени надірваний, швидше за все , це механічна, а не програмна проблема.

Таке В СЦ міняють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P780 (китай) - S123 + модем v51 (від S920) - політ нормальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабель не відійшов. Розібрав все на місці

тоді треба підставити кабель з антенкою(блоком) від будь якого телефона.як не поможе-значить несправний прийомсопередатчик або його обвязка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

В мене аналогічна проблема проявилась вчора. Тел не падав. Пробували перешивати всі млдулі звязку і нічого не вийшло, то пропадає взагалі звязок то по одній поділці. Розібрали тел і перевірили кабель всередині - норма, антена також прилягає. Перешив андроїд на оригінальну останню прошивку - також безрезультатно. Дзвонив у Київ у сервісний - так вони кажуть що з китайцями справ не мають і порад не дають. Може хтось щось підкаже ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...