Перейти до змісту

Порадьте телефон.

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити телефон до 2000-2500 грн, кірпіч з камєрою і можливістю програвати меді файли, в тому числі і wmv,avi. 3gp - само собою. дизайн шоб був норм ну і т.д.. в кого є які поради?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

немає різниці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а якому бренду надаєш перевагу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю брати шось типу nokia n 73 music edition

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia N73 Music Edition відрізнялася раніше від Nokia N73 кольором, кращими навушниками, карткою пам'яті в комплекті на 2 гб, і кращим програмним плеєром. Тепер програмна частина Nokia N73 догнала і перегнала Nokia N37 ME, тому що на клавішу OWN в Nokia N73 ME призначено лише медіаплеєр, а в Nokia N73 - можна призначити чотири різні програми. Багато хто купує Nokia N73 ME, міняє продакт-код, і ставить прошивку від Nokia N73. Тому якщо відразу треба чорний колір, непогані вуха та комплектну карточку від Nokia на 2 гіга (яка коштує дорожче від Transcdend чи Sandisk) і є бажання доплатити 40 баксів - є сенс брати Nokia N73 ME. Якщо ж карточку пам'яті мати на меті докупити окремо (від 20 баксів), колір підходить сріблястий, навушники по якості підходять від Nokia N73 або є намір використовувати A2DP-блютуз стереонавушники - то краще взяти Nokia N73 просто. До реч, на офсайті http://nokia.ua присутня лише Nokia N73, а про Nokia N73 Music Edition є лише вкладочка на сторінці про Nokia N73. Тобто, компанія перестає виділяти Nokia N73 МЕ в якийсь надто окремий продукт. Юзаю Nokia N73 вже більше півроку - дуже задоволений, а всю вищезазначену інфу здобув в ході вивчень різноманітних форумів, і зараз абсолютно не шкодую, що взяв Nokia N73, а не МЕ.

Про A2DP я не обмовився, в двох останніх прошивках на Nokia N73 є підтримка цього профілю. Хоч на офсайті про це не говориться. Про наявність цього профілю на Nokia N73 Music Edition не знаю.

А яка камера в Nokia N73... додаю пару фоток, зроблених камерою Nokia N73 і ніфіга не шоплених.

post-263-1193559194.jpg

post-263-1193559411.jpg

post-263-1193559566.jpg

Єдине, чого не вміють смарти від Nokia з пред'явленого топікстартером списку вимог - це грати WMV-відеофайли від Microsoft. Поки що не зустрічав плеєра, який би це міг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik

дякую за інформацію. чорний більше до вподоби а 20 $ не зігріють ролі я думаю :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і я сиджу і думаю якого з цих телефонів взяти ну і ще як варіант Nokia 6120

Серед Nokia N73 i N73ME вибрав першу, так як вище приведені аргументи Yarchik'а мене переконують що варто взяти простий варіант і зекономити 400 грн, ну хібащо хтось запропонує N73ME за ціногю яка на 100-150 грн відрізняється від ціни N73

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колір простого не в прикол :| срібний. а в ME - чорний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колір простого не в прикол :| срібний. а в ME - чорний

Я не дивився чи є вже корпуса в продажі, але мабудь що є, так що можна купити чорний і замінити рідний сірий на чорний якщо це так критично :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 6500 Classic !

вот оце телефончік !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 6500 Classic !

вот оце телефончік !!!

Ти вже його не перший раз рекомендуєш. Може розкажеш чим він такий добрий? Чому потрібно надати перевагу саме йому ніж N73? :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СТИЛЬ !!!!!!!!!

я просто балдєю від нього :)

так як від своєї нокії 6300 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 6500 Classic !

вот оце телефончік !!!

WiFi нет

GPS нет

Він тих грошей не вартий. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СТИЛЬ !!!!!!!!!

я просто балдєю від нього :)

так як від своєї нокії 6300 :)

стиль там недуже

там навіть нема підтримки карти пам'яті, а це в такому телефоні недуже добре. Да, пам'яті там 1 Гб, але користувачу доступно тільки 920 Мб, а якщо я захочу роздрукувати свіжозроблені фото коли знаходжуся поряд з магазином який це робить, що тоді робити? Бігти додому скидати все на комп'ютер, з компа на диск чи флешку і тоді йти роздруковувати, недуже це добре. І 920 Мб замало взагалі. Камера там також ненайкраща

Ну і само собою це просто телефон, а не смартфон, а судячи з того що топікстартер звернув увагу на nokia N73 ME він саме смартфон і хоче, так що твоя пропозиція є недоречна :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант - Nokia 6121 Classic («підпиляний» N73 :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

2 Nbike: предупреждение. пока без последствий.

причины:

1. фото уже было в Хуморе (более уместном для нее месте)

2. тут этому точно не место.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що більше ніяких рекомендацій не буде?

2 OTAM Вже купив телефон? На чому зупинився, а то сьогодні також думаю йти брати і все мучать сумніви якого :wub:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

хтось бачив у Луцьку LG Viewty в наявності? хтілось би пощупати... маякніть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачив такий на Варшавці

ряди біля валютчиків(ціна там на нього 2200 грн.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...