Перейти до змісту

Дітлахам життєво необхідно вірити в казку, що починається..... блог ІІ..

Iryna  Yushchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Товариство, в друге піднімаю тут на форумі питання стосовно 4 діток яккі лишились без батьків на опікунстві в бабусі (мами їхнього батька)....

нагадую малята ось такого віку:

хлопчики 2, 7 і 9 років

дівчинка - 4 рочки

інформацію про них я і мої друзі знайшли випадково в соц мережі, і звернулись до всіх небайдужих допомогти одягом, зокрема теплим...

щиро дякую всім хто відгукнувся! і хто скаже що на Волині люди не відкриті на допомогу - не повірю!! добро в серці перемагає все!! несли і одяг і іграшки і забавки для малечі, згодилось усе!! поїхали ми до сімейства на свято Миколи, вечірком, бо ж усі по роботах...Мабуть нас таки чекали - бо коли ми знайшли будинок де мешкає малеча - на паркані, наче в казці, висіло чотири дитячі шкарпетки.... емоціям не було меж.. і нема слів що то описати....

ото 4 дітлахів з Луцька лишились без батьків (батька посадили, мама на привеликий жаль померла.. ), наразі ними бабця опікується, яка забрала їх до себе в Локачинський район,

їх історія вражає... дітки були просто позбавлені дитинства...І РЕСПЕТІЩЕ бабусі яка не зважаючи на свій вік взяла на себе величезну відповідальність за 4 маленьких долі..

однак допомога їм дійсно потрібна, скромна бабуся попросила про допомогу з одягом, і гордо каже що зі всіма труднущами справиться! віримо, однак не думаю, що допомагати не треба...

треба, товариство, бо то є діти матінки України!

визначили список нагальних питань, серед них, чи то краще сказати на першому місці - "пальне" бля будинку як от дрова та брикет, бо газу в будинку нема....

1) знайшли де можна придбати дрова за не високою ціною, в пошуках брикету за доступною ціною, ну і транспорту яким то все можна доставити!

але і на те все потрібні фінанси... бо в "пару рук" самі то не витягнем.....

2)також в нагоді родині стануть родукти харчування

3) дітворі потрібен стіл за яким би вони могли всі поміститись для того щоб як і їсти так і вчити уроки. Краще щоб то був так званий стіл-тумба який можна без труднощів щоразу складати, бо місця в будику мало...

а решта питань по ходу....

думаю, бабця та дітлахи приймуть будь-яку допомогу.....дітям найцінніше то є увага!! і людське щире тепло!!!!!

тре не Україну до Європи, а почати творити Європу в Україні!! давайте почнемо її з добрих справ....

дітям просто життєвонеобхідна казка, де добро що лине з серця перемагає зло...так починається нація...

будь яка допомога приймаєть.. та вітається!!

в кого які думки будуть - пишіть .... в приват... або лишаю контактний телефон 095 733 50 48

п.с. щоб хто не говорив а українці то велика нація!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...