Перейти до змісту

Проблема з виготовленням будівельного паспорта

timurlan

Рекомендовані повідомлення

Постараюсь коротко описати ситуацію.

Батько подарував сину земельну діляку, на якій є невеличкий будинок(времянка) та літня кухня з гаражем. Це все було зроблено десь ще 1990 році. На будинок були якісь документи даже який технічний паспорт але він ніде не був зареєстрований, як мені сказали в якомусть БТІ,і будиночок побудований не по таких планах як в техпаспорті. Тому мені порадив нотаріус знайомий оформити дарування земельної ділянки, і потім сразу на себе зробити техпаспорт, так сказав буде дешевше.Тим більш шо хочу строїтись також взяти дозвіл на початок будівельних робіт.Він сказав що ті старі документи не втин не в ворота, поправильному потрібно було робити так, щоб батько робив новий техпаспорт на хату а потім знову переписувати на нового власника, це влетить в чималу суму.Ділянку саму переписав, виникли проблеми дальше, викликав топографічну зйомку попросив щоб написали і вказали що земельна ділянки чиста від забудови, мені так не зробили понакреслювали все що є на ній хата гараж.

Сказали шо так зробити можемо але це нічого дасть, обговорювали це питання з головним архітектором і сказали що вихід один.Потрібно нотаріальну згоду двох сторін тобто сусідів з права та зліва що вони не проти щоб я будувався.Один сусід є не проблема а другій власник земельної ділянки жеве в швейцарії.Як вийти з даного положення.

Може порадите якусь людину яка розуміється в цих справах і допоможе, хочу на весні залити фундамент а з документами розібратись неможу.Територія міста Ківерці.

Добавлю в тому бидинку є світло газ в ньому живуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...