Перейти до змісту

Де зробити дублікат ключа з чіпом?

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Є авто,француз. Хоча зветься Фіатом. http://ru.wikipedia.org/wiki/Fiat_Scudo Нова морда. Від "ганса" попереднього власника є один ключ. Викідний,з функціями відкр/закр. дверей. Хочу,про всяк випадок зробити дублікат. Мало чого по життю трапляється.Потрібно зробити ще один. Сам ключ придбати не проблема,на А-укро є по 150 грн. головне як і де його підшити до "мозгів"? Заходив в Там-Там - сказали 800 грн. Трохи цифра "не улибається". Вроді в Луцьку офіціалів Фіата ("Максимус") вже немає.До Львова не сильно хочеться їхати. Хто ще може? Думаю "Сафрон". Можливо ще є варіанти? Буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На формулу сходіть, до німця там робив.

На крайняк зробити ключ без чіпа, а сам чіп приліпити десь біля замка :_07: , якщо є необхідність у двох ключах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серега89

дякую. Про "Формулу" читав (тут на Борді,десь колись)не надто схвальні відгуки.

На крайняк зробити ключ без чіпа, а сам чіп приліпити десь біля замка :_07: , якщо є необхідність у двох ключах

Можливо не так висловився - пардоньтє. :)

ЗЮ. Коротше,потрібен ще один ключ,який прочитає імобілайзер мого авто.Де зробити дублікат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось, нарив, можливо допоможе:

Майстер12Vольт вул. Лідавська,30 (0332) 286 580 050 378 32 26

або Рівне 068-828-44-44 050-916-89-76 066-172-94-63 (одна фірма)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набери ще до цьго майстра

0501002727

він мені робив на кенго ставить програматор в брелок.

для цього треба знімати блок імобілайзера щоб підшити програматор

сам ключ можеш виточить в там-тамі

я заплатив 110 доларів.

все працює добре але закривати відкривати дверей не буде.(даже нема кнопок тільки заводити машину)

А щоб зробити все супер пупер з центральним і з платою обійдеться в дуже круглу суму.

якщо сказали в там-тамі що зроблять за 800грн. дешевше незнаю чи знайдеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та мені то, взагалі,байдуже,до форми ключа. Викідний може і не бути. Головне,щоб був дублікат.Мало що може статися. В планах сигналка на CAN - шині. Авто з сиги відкриватиметься. Параноїк,я трохи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набери ще до цьго майстра:

0501002727

....

Мастера зовут Юра, парень свое дело знает!

А на счет дешевле, точно не найдешь. Сама заготовка с платой стоит около 350 грн и программирование еще 400-600 грн. в зависимости от того как себя будет вести иммобилайзер. (Цена программирования контроллера ключа высокая из-за стоимости программатора).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набери ще до цьго майстра

0501002727

він мені робив на кенго ставить програматор в брелок.

для цього треба знімати блок імобілайзера щоб підшити програматор

сам ключ можеш виточить в там-тамі

я заплатив 110 доларів.

все працює добре але закривати відкривати дверей не буде.(даже нема кнопок тільки заводити машину)

А щоб зробити все супер пупер з центральним і з платою обійдеться в дуже круглу суму.

Юра мені теж робив, були проблеми в Кангу з імобілайзером. Хороший спец, але дорого.

Можна зробити ключ дешевше. Шукати заготовку потрібно. Можна знайти за 40 грн, здається на привозі бачив (на Кангу). Сам знайшов в Ковелі за 15 грн. Потім шукати чіп можна за 200грн і знайти, хто запрограмує код(може безкоштовно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешево точно не вийде, краще заплатити стільки, скільки це коштує і отримати гарантію на роботу, чим зекономити і потім мати якісь проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешево точно не вийде, краще заплатити стільки, скільки це коштує і отримати гарантію на роботу, чим зекономити і потім мати якісь проблеми.

Користуюсь 4 роки ключем, які проблеми? Код не такий? Чи код стереться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь 4 роки ключем, які проблеми? Код не такий? Чи код стереться?

Краще б вам цього ніколи не знати. Код не стреться, но зустрічав всяке. Чіп розмагнічується і втрачає свої властивості, зустрічав що ключ стирався. Імобілайзер це серйозна штука, в свій час на калинах постійно глючив, то ремонт обходився заміною замка запалювання, ключів, блока АПС і блока ЄБУ двигуна, або ж стиранням ЄЄпром ЄБУ. Задоволення не дешеве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є авто,француз. Хоча зветься Фіатом. http://ru.wikipedia....wiki/Fiat_Scudo Нова морда. Від "ганса" попереднього власника є один ключ. Викідний,з функціями відкр/закр. дверей. Хочу,про всяк випадок зробити дублікат. Мало чого по життю трапляється.Потрібно зробити ще один. Сам ключ придбати не проблема,на А-укро є по 150 грн. головне як і де його підшити до "мозгів"? Заходив в Там-Там - сказали 800 грн. Трохи цифра "не улибається". Вроді в Луцьку офіціалів Фіата ("Максимус") вже немає.До Львова не сильно хочеться їхати. Хто ще може? Думаю "Сафрон". Можливо ще є варіанти? Буду вдячний.

В луцьку по імо, особисто я, знаю лишень 2х достойних майстрів! Як варіант звернутись до Вови на сафроні- але з високою ймовірністю- він буде робити в одного з цих майстрів. Буде цікавити - набери, розкажу нюанси.

P.S. Начебто ж, не вперше, хоч ключа підшити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо краще купити комплект компютер імобілайзер чіп підсилювач сигналу та замки, знайти з двома або й 3 ключами сразу.

колись мені привезли віваро взагалі без ключа , купив комплект сразу з 2 ключами поставив і все машина заводиться і працює центральний.

2 роки назад я за цей комплект заплатив 150 доларів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.S. Начебто ж, не вперше, хоч ключа підшити?

Та ні,пам"ятаю за ПМ. Наберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

щоб не створювати нову тему,

є авто "opel corsa c", є один ключ з іммо і електронікою(кнопками ЦЗ),

потрібно дублікат(можна без електроніки, головне з чіпом),

заготовку з чіпом не проблема знайти,

шукаю майстра який "виточить" жало і "прив'яже" новий чіп,

або з власного "матеріалу" за нормальною ціною.

хочу приблизно такий

post-2957-0-72317400-1440012036_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ключі з чіпами ще роблять у Фуршеті і Там Тамі.

Але сам чіп коштує не менше 1000 грн. Тому я перехотів собі ще один ключ

Мій друг щоб не робити ще один чіп просто вийняв його з ключа і примотав до замка запалювання. Так можна зробити просто дублікат без чіпа. Але викрасти машину тепер буде легше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ключі з чіпами ще роблять у Фуршеті і Там Тамі.

Але сам чіп коштує не менше 1000 грн. Тому я перехотів собі ще один ключ

Мій друг щоб не робити ще один чіп просто вийняв його з ключа і примотав до замка запалювання. Так можна зробити просто дублікат без чіпа. Але викрасти машину тепер буде легше...

в там-тамі і фуршеті ключ з чіпом від 50$,

чіп(6$) купити не проблема, чи заготовку з чіпом(10$),

тільки вот майстри з фуршету і там-таму не хочуть робити з моєї заготовки(навіть з моєї робота дорожче)

найбільше цікавить сама "прошивка" чіпу, вичитав що впринципі це можливо самому зробити - маючи обладнання

чіп примотати - взагалі не варіант,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коди доступу до імо є?

якщо так - їдьте до офіційного представника, вони таке роблять. якщо нема, то тільки копія з вашого ключа - імо не буде їх розрізняти.

чіпи можуть бути різні в ключах, як і кодування системи захисту. тому не кожен чіп підійде.

якщо є доки з салону - волинь-авто може привезти саме ваш ключ, але всерівно без прив'язки до імо (кодів доступу до імо) він працювати не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коди доступу до імо є?

якщо так - їдьте до офіційного представника, вони таке роблять. якщо нема, то тільки копія з вашого ключа - імо не буде їх розрізняти.

чіпи можуть бути різні в ключах, як і кодування системи захисту. тому не кожен чіп підійде.

якщо є доки з салону - волинь-авто може привезти саме ваш ключ, але всерівно без прив'язки до імо (кодів доступу до імо) він працювати не буде.

від попереднього власника в мене тільки ключ, сервісної книжки(car pass) з усіма кодами нема,

наскільки знаю офіційний опель може відновити ці коди - але там теж не все просто і не безплатно,

писав до них - поки без результатів,

поїхати у волинь-авто поки нема можливості, десь через тиждень чи два зможу.

знаю що чіпи різні і знаю який в мене(перевіряли на одладнанні, і не одноразово знаходив в описах до авто),

з доків тільки техпаспорт(на мене).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також пару раз так робив, коли попадались авто з одним ключем. Деяким для чіпа мотав сам нову антену і ховав у термоусадку і примотував незамітно до заводської проводки, деяким робив антену з стандартного реле і ставив у заводську колодку, ну і деяким клеїв біля замка запалювання.

Щоб важче було викрасти завжди робив якусь секретку. Наприклад реле з герконом, чи кнопку заводську якусь нажати, чи можна додатковий канал на сигналізації використати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...