Перейти до змісту

Форматований вінчестер

Leonid86

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора. Випадково форматував вінчестер. Підкажіть програму яка відновлює файли. Може в кого є. Або дайте посилання. Завчасно дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

testdisk, R-Studio, EasyRecovery...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Handy Recovery

хороша програма, сам користувався не раз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

testdisk чудово відновлює розділи такими якими були,

EasyRecovery хороша, але відновлює безструктурно.

myfilesrecovery - здається так називається -відновлює із структурою папок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користувався ось цією: Zero Assumption Recovery Результатом був задоволений!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись грався з розділами на вінчестарі і наробив дурниць, врятував Acronis Disk Director запущений з Live cd там функція відновлення видалених розділів встроєна програма Acronis Recovery Expert, потім користувався Paragon, якщо форматування було швидке (очистка оглавления) то можливо даний софт допоможе

користуюсь live cd BOOT_CD_STRELEC там даний софт присутній тай важить образ всьго біля 300 мб, якраз для загрузочної флешки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще цікавить, якщо були приховані файли знайде їх Р-студіо. Запустив її - написано "чекати 8 годин!". Будем чекати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще цікавить, якщо були приховані файли знайде їх Р-студіо. Запустив її - написано "чекати 8 годин!". Будем чекати.

звичайно знайде, але зауважте що при записі чогось на вінт ви цілком ймовірно затираєте форматовані дані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виходить треба записувати на диски чи флешку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) я не гуру, але якщо був форматований саме весь жорсткий диск то знавці радять з R-Studio взяти скан диска і на другому жорсткому гратись із цими даними,

2) якщо був форматований саме розділ диска (диск ц або д) на компютері то я Вам писав, якщо вибрали R-Studio то скажу що і цим софтом користувався, курсову відновив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При установці віндовс (невідомо чого) був форматований розділ диска Д, добре що вибрав "швидке".

Рішив перевірити: Стоп 6% - дії по інструкції - дані знайдені - дані відновились. Запускаю знов - буду чекати кінця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) я не гуру, але якщо був форматований саме весь жорсткий диск то знавці радять з R-Studio взяти скан диска і на другому жорсткому гратись із цими даними,

100%.

Сканує, знаходить варіанти розбиття (форматування), а ти вже переглядаєш, обираєш потрібне і зберігаєш (відновлюєш) на ІНШИЙ вінчестер. І якщо переконуєшся, що все потрібне витягнув, аж тільки тоді можеш робити щось з тим форматнутим вінтом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обираєш потрібне і зберігаєш (відновлюєш) на ІНШИЙ вінчестер.

+1

колись, коли єдина операційна система для мене була MS-DOS, я знав такі програмки як undelete та unformat. так от от вони досі живі. Правда перейшли із консольних у GUI. І під Віндовс, від того ж MS.

Варто спробувати.

Мене неодноразово виручали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...