Перейти до змісту

Де відсвяткувати день народження?

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Народ, підкажіть будь ласка де можна цікаво та не дуже дорого відсвяткувати день народження? Компанія планується з 10 чоловік. Банальної п"янки - застілля не хочеться... Якось би щоб у поєднанні.

Та й вдома набридло. Потім стій-мий-прибирай... :(

Можливо знаєте цікаві варіанти з урахуванням погоди.

Буду дуже вдячна!..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Адреналіні є пропозиції на ДН. В крайньому випадку можна замовити будиночок і принести більшу частину своїх страв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Адреналіні є пропозиції на ДН. В крайньому випадку можна замовити будиночок і принести більшу частину своїх страв.

замовити будиночок - це цікаво. знаєте де можна переглянути варіанти?

а в Адреналіні - де саме?

Я за два роки в декреті якось не дуже зараз орієнтуюсь, то була б вдячна за деталізацію))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замовити будиночок - це цікаво. знаєте де можна переглянути варіанти?

а в Адреналіні - де саме?

Я за два роки в дикреті якось не дуже зараз орієнтуюсь, то була б вдячна за деталізацію))))))

Ну як будиночок - бесідка-альтанка з обігрівачем всередині та дверима з цупкого целофану. Як показує практика - цілком прийнятний варіант.

Розміститись є де, для виклику офіціанта є кнопка.

Дізнатись деталі можна в їхньому "Гарнізоні", що біля озера.

А в самому комплексі є всілякі плюшки для іменинника, типу як скількись-там пострілів з страйкбольного автомата або картинг.

Плюс фільми, ролики і інші розваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можете десь зняти будинок на банду де є камін, банька і так далі, на день два, чи дачку якусь, от вам нове місце.

де є природа і так далі.

Думаю їсти можна наготовити, якщо всіх задіяти до процесу, хтось керує, хтось чистить картафан і так далі, це не так складно, за годинки дві у вас і шашлик і купа салатів, і все таке інше - і не банально, якийсь там бар, і так далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можете десь зняти будинок на банду де є камін, банька і так далі, на день два, чи дачку якусь, от вам нове місце.

де є природа і так далі.

Думаю їсти можна наготовити, якщо всіх задіяти до процесу, хтось керує, хтось чистить картафан і так далі, це не так складно, за годинки дві у вас і шашлик і купа салатів, і все таке інше - і не банально, якийсь там бар, і так далі.

є така штука..

банька, кімната з каміном, окремо кухня, на другому поверсі спальня.. на дворі деревяна бочка - після бані туда щоб...

також на дворі беседка на чолов. 20 + мангал дрова і т.д.

територія огородженя..

ми платили за 6 год. 300 грн.

як зараз ціни - не знаю

фото і координати можна глянути тут - http://v.lutsk.ua/catalog/rest/sauny/banya-podobovo.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...