Перейти до змісту

Потрібна порада

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора. Постало питання щодо обновлення принтера. Маю Epson TX210, пристрій вже старенький, своє віддрукував. Маю намір придбати новий принтер, обовязково МФУ, і щоб підключення СНПЧ, нуі щоб кожен картридж окремо. Сума до 1500грн. Наразі розглядаю Canon MG5540, і Epson L210. Не знаю, на рахунок другого маю недовіру. Порадьте можливо ще щось, Дякую

Опубліковано

Доброго вечора. Постало питання щодо обновлення принтера. Маю Epson TX210, пристрій вже старенький, своє віддрукував. Маю намір придбати новий принтер, обовязково МФУ, і щоб підключення СНПЧ, нуі щоб кожен картридж окремо. Сума до 1500грн. Наразі розглядаю Canon MG5540, і Epson L210. Не знаю, на рахунок другого маю недовіру. Порадьте можливо ще щось, Дякую

в же більше 10 років ставлю снпч. за весь час більшого гемора з принтерами як нр небуло до теперішнього моменту(випуск кенона MG2440). нові кенони(до 70у.о) таке саме гавно як і нр. не скажу на рахунок 5540 не ставив а вот на 5340 ставив(2год і все норма). в самого для друку фото стоїть епсон R220(апарату 6,5 років і близько 6000 друку фото 10*15 і 500 а4) жодних проблем(правда стоять ПЗК і чорнило INKTEC). моя порада купити епсон і комплект перезаправляємих картриджів хоча якшо судити про запчастини на майбутнє то до кенона напевно їх буде дістати легше. подивись на цей http://rozetka.com.ua/canon_pixma_mx524_6990b007/p271717/#tab=characteristics

Опубліковано

в же більше 10 років ставлю снпч. за весь час більшого гемора з принтерами як нр небуло до теперішнього моменту(випуск кенона MG2440). нові кенони(до 70у.о) таке саме гавно як і нр. не скажу на рахунок 5540 не ставив а вот на 5340 ставив(2год і все норма). в самого для друку фото стоїть епсон R220(апарату 6,5 років і близько 6000 друку фото 10*15 і 500 а4) жодних проблем(правда стоять ПЗК і чорнило INKTEC). моя порада купити епсон і комплект перезаправляємих картриджів хоча якшо судити про запчастини на майбутнє то до кенона напевно їх буде дістати легше. подивись на цей http://rozetka.com.u...characteristics

так він з факсом. кенона MG2440-2картриджі. маю досвід, негативний.

Опубліковано

Маю Epson L300. Не бере папір більше 200 г\м2 (спочатку брав перших листів з 10, а тепер силою запихнути не можу.). В сервісний відправляв сказали, що проблеми не помітили і вклали в коробку віддруки (як вони запихнули тих два аркуша невідомо, але листки були прим’яті. Скоро попруть в сервісний знову.

Маже края листів - це при тому, що принтеру 2 місяці.

Час від часу забивається головка - чиститься з 10 разу. Довго "прогрівається". Добитись реального кольору на оригінальних чорнилах і з десятком профілів нереально - друкує що подобається і валить фарби 150% від норми.

Софт це окрема історія - нажимаєш прочистити головку, випадає табличка зачекайте, через 10-12 сек. на цій табличці зявляється напис "Розпочати прочистку головки?" і кнопки продовжити/відмінити. Ніяк не розумію, що відбувалось 10 секунд? Принтер в цей час простоює. Така сама історія і з тестовою сторінкою. Тормоз рідкісний.

Це не перший мій принтер Epson, але однозначно останній. Пред тим мав Epson R300. зараз маю ще Epson L800 - з ним простіше, недоліки схожі, але менше проявляються.

Маю великий досвід експлуатації Canon - принтера набагато кращі, невбиваємі, якісні механізми. Після 3-х з лишнім років просто себе відпрацювали (бували дні по 500-600 віддруків відпрацьовували). І з кенонами були проблеми, але перший рік експлуатації все гладко, далі випадали ньюанси з підтоком фарби при великій кількості друку. Всі проблеми з кеноном це дрібниці в порівнянні з тормозом-епсоном.

Доречі Epson R300 здох за роки 2 при дуже малих і ріномірних нагрузках.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...