Перейти до змісту

IMEI та Китай

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таке питання виникло останніми днями.

Є така собі китайська фірма, що робить телефони. Власне, це щось на зразок китайських клонів. Питання в наступному - що у них з IMEI? Тобто, в якому вони списку і чи краще взяти за ті ж гроші у магазині щось слабше і не парити собі мозок?

На сайті я запитав в коментарях що там з IMEI, але питання затерли.

Опубліковано

користуюсь, напевне, подібним телефоном - китайської невідомої фірми ZOPO(у Луцьку мало хто зі знайомих чув її, але почали придивлятись до таких телефонів і собі, переглянувши характеристики),

ІМЕI не в білому списку 100%, та на офф сайті наших держструктур є приклад заяв за якими можна його внести в білий список...

Але судячи по технологічному прогресу Ви поміняєте телефон не 1 раз поки в Україні впровадять ці "фільтри ІМЕI" да і це спірне питання неодноразово обговорювалось на різних форумах...

Навішо переплачувати за бренд в 2-3 рази, якщо можна користуватись достойними телефонами за помірну ціну- моя думка стала такою 2 місяці назад після купівлі китайського телефону, фірму якого я почув вперше від фотографа на святі, ДЯКУЮ madkot :_04:

PS: Я не маю на увазі клони-клонів Samsung S4 чи Iphone5 , що робляться в підвалах по ціні 50$

Опубліковано

Невідомої для більшості пересічних українців...

Ви праві)

я був фанатом телефонів самсунг років 10 напевне і незнав (чи може не хотів знати та чути :_02: ) нічого,що стусується китайських телефонів.

Да і не сприймав інформацію після слів "китайський телефон", а тут начитавшись інформації - ризикнув і задоволений :_12: ))

Опубліковано

допишіть в список Jiayu, користуюсь теж рік, незабаром буду брати нову, потужнішу модель.

По темі звернення - забий на той імей...

Опубліковано

допишіть в список Jiayu, користуюсь теж рік, незабаром буду брати нову, потужнішу модель.

+1

Непоганий апарат, у знайомого G4. Не так давно стартували продажі G5.

Опубліковано

ну, я не хотів писати в першому пості, але я питав про Donod) про них хтось щось може сказати?

варто зв’язуватись, чи барахло?

Опубліковано

барахло, але як хоча б виглядає?

як нормальні телефони) залежно від моделі. є закоси під Нокії, HTC і інші.

Опубліковано

То ви ще й не вибрали? D805 не беріть. За 2,5 роки поміняв 7 таких телефонів (до 50$). Є такі, що й після води живуть..

Опубліковано

ну, я не хотів писати в першому пості, але я питав про Donod) про них хтось щось може сказати?

Мо' Dopod?

Опубліковано

Мо' Dopod?

ні. саме Донод.

Допод загуглив - щось на старому Windows Mobile взагалі нема бажання брати. хіба що чисто погратися...

і до речі, таке ще питання - якщо вибирати між Fly і Donod - то що краще брати?

Опубліковано

Всі імеї телефонів для США починаються з цифри 0, для Китаю 86..., для Європи35... На роботу це не впливає абсолютно ніяк.

ДОНОД -це доход, доходяга, жалюгідна подоба лівої руки.Деякий час функціонує.

На яку суму потрібен апарат?І для яких потреб?

Опубліковано

ні. саме Донод.

і до речі, таке ще питання - якщо вибирати між Fly і Donod - то що краще брати?

Бачив 5 однакових донодів на вигляд, а в середині всі різні.

Фірми як такої немає, клепаються телефони в підвалах, і дійсно асортимент дуже широкий.

На рахунок Флуя - також не ахті - чомусь часто ламаються, і дорогі в ремонті.

Як варіант можу порадити Prestigio.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...