Перейти до змісту

Придбаю ваші бонуси Київстар домашній інтернет

kvantov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбаю ваші бонуси Київстар домашній інтернет.

Ціна: 30%( без торгу). Тобто за 100 бонусів роблю оплату 30 грн ( поповнення телефону, інтернету київстар, карта Приватбанку)

Цікавлять пропозиції від 100 бонусів.

Як я працюю:

Ви пишете у приватні повідомлення кількість бонусів, яку готові продати ( Нагадую, що на протязі кожного місяця можна перевести лише 200 бонусів з одного аккаунту. Бонуси можуть переводитись лише з того комп'ютера, до якого підключений інтернет)

В найкоротший термін (до 3-4 днів максимум) я вам скидую номери, на які потрібно перевести бонуси. На номери потрібно буде переводити по 50 бонусів та більше( якщо у вас 200 бонусів- це 4 заявки). Нагадую, що максимальний термін переводу бонусів складає 24 години, але зазвичай заявки опрацьовуються на протязі 0,5-2 годин. Поки опрацьовується заявка- ви не можете створити нову заявку.

Після переводу бонусів пишете мені у приватні повідомлення що все виконали та даєте реквізити до оплати. Оплату проводжу на протязі 24 годин з моменту отримання бонусів на всі номери.

Кидаловом та розводом не займаюсь. Маю теми з відгуками( у профілі можете знайти)

Прохання писати лише у п.п. Відповідь буде оперативнішою.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

АП. новий місяць на носі, з ким мав справу можна з 01,12 повторити співпрацю. пишіть в п.п скільки зможете перекинути.

Опубліковано

Не консервуйте бонуси, а міняйте їх на поповнення номеру, інтернету чи на гроші на карту Приватбанку!!!!!

Опубліковано

можу продати 200 бонусів ввечері. 050293030два дзвони-поговорим

дякую за оперативність. приємно мати справу

Опубліковано

Шановні форумчани!!!

Велике прохання перед тим як мені писати- перевірте у системі Мій Київстар, скільки ви маєте доступних бонусів для переказу в даному місяці. Максимальна кількість в місяць - 200. Якщо ж ви вже собі переказували чи збираєтесь залишати частину бонусів - повідомляйте ту суму, яку готові продати.

Дякую за розуміння.

Опубліковано

Привіт, є в наявності 740 бонусів готові до співпраці.

дякую за співпрацю.

куплю ще

Опубліковано

Якщо я переказав пару бонусів 26 грудня, то на данний час 200 бонусів доступні для переказу?

Якщо так, то готовий продати)

Опубліковано

Якщо я переказав пару бонусів 26 грудня, то на данний час 200 бонусів доступні для переказу?

Якщо так, то готовий продати)

все отримав. дякую.

Куплю ще!!!

Опубліковано

kvantov в мене зараз на рахунку 1876.47 бонусів

і є можливість перекінути 200 бонусів за 60 грн

Опубліковано

kvantov в мене зараз на рахунку 1876.47 бонусів

і є можливість перекінути 200 бонусів за 60 грн

ок.

купую ще

Опубліковано

kvantov людина слово, без обмана, добре співпрацювати.Перевів бонуси получив гроші все бистро і чесно) Респект :_06::drink:

Опубліковано

Придбаю ваші бонуси Київстар домашній інтернет.

Ціна: 30%( без торгу). Тобто за 100 бонусів роблю оплату 30 грн ( поповнення телефону, інтернету київстар, карта Приватбанку)

Цікавлять пропозиції від 100 бонусів.

Як я працюю:

Ви пишете у приватні повідомлення кількість бонусів, яку готові продати ( Нагадую, що на протязі кожного місяця можна перевести лише 200 бонусів з одного аккаунту. Бонуси можуть переводитись лише з того комп'ютера, до якого підключений інтернет)

В найкоротший термін (до 3-4 днів максимум) я вам скидую номери, на які потрібно перевести бонуси. На номери потрібно буде переводити по 50 бонусів та більше( якщо у вас 200 бонусів- це 4 заявки). Нагадую, що максимальний термін переводу бонусів складає 24 години, але зазвичай заявки опрацьовуються на протязі 0,5-2 годин. Поки опрацьовується заявка- ви не можете створити нову заявку.

Після переводу бонусів пишете мені у приватні повідомлення що все виконали та даєте реквізити до оплати. Оплату проводжу на протязі 24 годин з моменту отримання бонусів на всі номери.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...