Перейти до змісту

Жертва зґвалтування у Ківерцях розповіла як усе сталося насправді

blanka_i

Рекомендовані повідомлення

Журналістам сайту ТРК «Аверс» вдалося зв’язатися зі студенткою Ківерцівського медичного коледжу, яку, ніби, зґвалтували у сауні. Дівчина розповіла, що сталося насправді. Повідомляє сайт Віче-інформ з посиланням на ТРК «Аверс».

Нагадаємо, на сайті ТРК «Аверс» з’явилася публікація про те, що 16-річна волинянка, студентка Ківерцівського медичного коледжу, опинилася в Луцькій дитячій лікарні з діагнозом отруєння медичними препаратами. Лікарю дівчина, ніби, розповіла, що її зґвалтували 5-ро чоловіків. Медик в свою чергу повідомив про можливий злочин правоохоронцям.

Речник УМВС Волині Оксана Блищик підтвердила наявність такого повідомлення. Зокрема, вона зазначила - через те, що злочин був на території Ківерцівського району на місце події виїхали місцеві правоохоронці: «У неї відібрали пояснення. Згідно зі статею 477 КПК України, за статею 152-ю - це є кримінальне провадження, яке порушується в формі приватного обвинувачення. Тобто, обов’язкова її письмова заява. Але потерпіла відмовилася від написання заяви… Коли вони виїжджали – це повідомлення було зареєстроване. Воно було внесене в журнал єдиного обліку…», - зауважила керівник прес-служби міліції.

Наразі правоохоронці оприлюднили офіційну версію розвитку подій, щоправда, деякими деталями вона відрізняється від коментаря Оксани Блищик. У новому повідомленні розповідають не про те, що дівчина розповіла про факт зґвалтування, а наголошують на відмові неповнолітньої та її матері від свідчень. Зокрема, увагу акцентують – неповнолітня не заперечує статевих відносин з чоловіками але, каже, що все було по-добрій волі. В цьому випадку лишається загадкою спроба самогубства. Окрім того, дівчина перестала навчатися у місцевому медичному коледжі, як стверджують працівники навчального закладу, вона сама виявила бажання забрати документи.

Тим часом під публікаціями в інтернет-виданнях з’являються різноманітні коментарі, у багатьох засуджують неповнолітню. Мовляв, сама знала куди їде з 5-ма чоловіками. Журналістам телеканалу «Аверс» вдалося зв’язатися з головною учасницею усіх подій і вона розповіла про злощасну ніч у сауні. А також пояснила, чому туди поїхала і чому вирішила не заявляти правоохоронним органам про те, що сталося.

Перш за все, за її словами, компанія, з якою 16-річна студентка поїхала до сауни, складалася на половину з дівчат та хлопців. Молодих людей було близько 10-ти. Як пояснила співрозмовниця, дівчат було 4-ро, а пізніше правоохоронці сказали, що разом усіх налічували 9-ро осіб. Серед них була і подруга постраждалої з кавалером. За словами дівчини, погодилася поїхати тому, що її запросив юнак, з яким гарно дружили, хлопець запевняв - нічого страшного не станеться. Спочатку і справді було все нормально. Дівчина спілкувалася лише зі своїм знайомим, а от пізніше у компанію прийшов ще один «гість». Саме він, як переконує потерпіла, і зґвалтував. Чоловік, про якого йдеться, за словами неповнолітньої, відомий на усі Ківерці з негативної сторони. Дівчина розказала, що його бояться, тому присутні не заступилися, хоча вона плакала і кликала на допомогу, а товариш, з яким вона приїхала, «вилетів» з сауни.

До слова, постраждала не пам’ятає, чи брали участь у зґвалтуванні інші хлопці, каже, що між тим як втрачала свідомість, бачила - поруч були ще дехто з компанії, проте, не може стверджувати, що це факт, адже ґвалтували її у парній, там було дуже жарко, окрім того дівчина була у пуховику. До слова, дівчина також розповіла - усі дивилися, але ніхто навіть пальцем не поворухнув. Цитуємо: «Всі стояли, бачили, напевне навіть і сміялися».

Розмову подаємо без змін:

- Я їхала туди з другом і покликала з собою подругу, бо самій моторошно було,

хоча, друг запевняв, що ніхто до мене не полізе і просив, щоб подругу цю я не брала,

тому що її хлопець друг того ... що зробив це! Якщо би подруга не поїхала, то цього б не було… Мій друг був постійно біля мене, бо знав, що то за людина, але сам його і боявся, я так зрозуміла, бо коли той прийшов п'яний, друг «вилетів» з сауни і навіть, коли я кричала і просили допогти, то ніхто і не пискнув! Але моя подруга постаралась мені допомогти і всеодно він її вигнав.

- Він один тебе згвалтував?

- Один! Але я не можу зрозуміти одного, коли це відбувалося в парілці, то я вроді бачила ще хлопців, але я помалу втрачала свідомість, то я не знаю, чи то марилось, чи то правда,

але скорше всього він один.

- Ти щось пила? Ти кликала на допомогу? Чому ти втрачала свідомість?

- Їх було, може, десь 10 чоловік, рахуючи з дівчатами! А ніхто нічого не зробив, бо «ТОГО» всі боялись... Звичайно мене старались після цього заспокоїти. Казали взяти себе в руки і до цього казали, що так жорстоко не робиться, а йому то було десь! Він ще погрожував це зробити знову, а якщо хтось «випнеться», то хай потім не жаліється.

- Так все-таки, чому ти втрачала свідомість? Це могло бути під дією алкоголю?

- Перед тим я нічого не пила! Звичайно я кричала, плакала і просила, та було марно,

а свідомісь я втрачала, бо там була висока температура, а я ще в пуховику зимовому була. Вже після цього, коли мене заспокоювали, то дали мені випити, щоб я не кричала, не плакала і спокійно додому поїхала. Якийсь хлопець заказав таксі і повіз додому - це було вже зранку! І я дойшла додому.

До слова, за словами потерпілої, подруга, яка теж навчається у Ківерцівському медичному коледжі, після інциденту спокійнісінько лишилася в сауні з кавалером. Наступного дня, саме від неї, про випадок з «новими» пікантними подробицями дізнався увесь коледж. Постраждала переконує, що подружка розповіла, ніби, та сама винна і, що «переспала» не з одним, а з кількома хлопцями. Наступного дня дівчина поїхала в Луцьк по передачу від бабусі. Вже там вона в аптеці купила різних таблеток і випила їх. В коледжі після цього, ніби, ще й жартували, мовляв, невже не могла спочатку передачу принести, а вже потім їсти таблетки.

На початку розмови дівчина сказала таку фразу: «Всі опитують, чого цю справу так просто залишили. Але залишили не тому, що ці хлопці синки крутеликів.Я не хотіла, щоб мене проклинали потім! Я хочу це все забути. І їх 5 не було - це плітки!».

Хлопця, який ґвалтував, дівчина назвала Пашою, а також розповіла, що чула, ніби за його спиною не один подібний випадок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

того Пашу на кіл привселюдно!!! і все, що теліпається відрізати тупим ржавим ножем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тепер все ясно:

ввечері потерпіла з своїм другом, подругою і ще 2-є дівчат та 4-ро хлопців, усі тверезі, поїхали в сауну, яка пів року не працює. Раптом приходить п"яний Паша, якого бояться усі Ківерці. Друг відразу "вилітає" з сауни і зникає в невідомому напрямку. Потерпіла залишається і якимось чином потрапляє в натоплену парилку в зимовому пуховику. Паша користується моментом і гвалтує її там, не залишаючи ніяких слідів на тілі потерпілої. Усі інші спостерігають і сміються. Потерпіла кричить, кличе на допомогу. Подруга спробувала допомогти, але не получилося. Пізніше потерпілій налили алкоголю, щоб заспокоїлась, визвали таксі, на якому вона аж зранку приїхала додому. Усі інші залишились в сауні. Подруга пішла на пари в коледж, де всім розказала, про те, що потерпіла переспала з 5-ма хлопцями. Коли постраждала дізналась про це, купила таблеток і потрапила до лікарні. Далі правоохоронці опитували хлопців і усі 5-ро, підтвердили що приймали участь, але усе було добровільно.

злочин розкрито .detective.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тепер все ясно:

ввечері потерпіла з своїм другом, подругою і ще 2-є дівчат та 4-ро хлопців, усі тверезі, поїхали в сауну, яка пів року не працює. Раптом приходить п"яний Паша, якого бояться усі Ківерці. Друг відразу "вилітає" з сауни і зникає в невідомому напрямку. Потерпіла залишається і якимось чином потрапляє в натоплену парилку в зимовому пуховику. Паша користується моментом і гвалтує її там, не залишаючи ніяких слідів на тілі потерпілої. Усі інші спостерігають і сміються. Потерпіла кричить, кличе на допомогу. Подруга спробувала допомогти, але не получилося. Пізніше потерпілій налили алкоголю, щоб заспокоїлась, визвали таксі, на якому вона аж зранку приїхала додому. Усі інші залишились в сауні. Подруга пішла на пари в коледж, де всім розказала, про те, що потерпіла переспала з 5-ма хлопцями. Коли постраждала дізналась про це, купила таблеток і потрапила до лікарні. Далі правоохоронці опитували хлопців і усі 5-ро, підтвердили що приймали участь, але усе було добровільно.

злочин розкрито .detective.gif

КЕП не дремлет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всё могу понять ... в данной истории. Но как то пуховик и парилка - ну не вяжется и всё. Тут в последнюю неделю в маршрутке, в куртке пот течёт и не знаешь , как поскорее выбежать на улицу, а зайти в парилку без нижнего белья и в пуховике жесть :_09: . Ну ладно допустим он её туда тащил и там раздевал.... Вот вы можете представить как в комнатушке 2 на 2 метра, пьяным в дрезину (трезвый такого делать не станет точно) при температуре 80 -100 градусов стянуть с кого то джинсы? Я думаю после такой прелюдии сам окочуришься. Да блин одно движение ногой, и чувак бы обжог ЖОПУ о котёл, трахаться после такого точно не захочется..... короче херня какая то. А ещё момент - насильник как я понял пришёл позже всех, но жертва его ждала в пуховике? Или он ей предложил его одеть перед заходом в парилку?

ЗЫ. Изнасилование - зло. Но эта история - весьма смутна, информация настолько противоречива, что даже думать лень.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Волині міліція ретельно перевірила інформацію про зґвалтування неповнолітньої

21:00 05.11.2013 facebook.png twitter.png _ru_vkontakte.png favorite.png forward.png feed.png

До Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення лікаря про те, що в Волинську обласну дитячу клінічну лікарню за медичною допомогою звернулася неповнолітня жителька м. Ківерці з підозрою на отруєння та зґвалтування.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група ківерцівського райвідділу міліції та судово-медичний експерт Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи.

У ході проведення перевірки було відібрано пояснення від потерпілої, в якому вона вказала, що дійсно вона мала статеві зносини з кількома чоловіками, але будь-якого примусу з боку останніх не було, тобто статеві акти відбувалися добровільно.

Того ж дня надійшла спільна заява неповнолітньої та її матері, у якій вони просять будь-яких проваджень не розпочинати та припинити будь-які перевірки з цього приводу, оскільки самого факту зґвалтування не було.

Окрім того, при виїзді на місці події в лікарню дівчину оглянув судово-медичний експерт, котрий констатував відсутність тілесних ушкоджень, які свідчили б про насильницький статевий акт.

Правоохоронці цього ж дня встановили осіб усіх чоловіків, котрі тієї ночі вступали з неповнолітньою у статеві зносини. Усі вони підтвердили вступ у статевий акт, але заперечили факт будь-якого примусу.

У зв’язку з тим, що у наявних матеріалах були відсутні факти, які б вказували на наявність кримінального правопорушення, відомості не вносилися в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вказане рішення було погоджене з прокурором Ківерцівського району.

Органами прокуратури за фактами публікацій у ЗМІ відомості були внесені в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде прийняте законне процесуальне рішення.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Волинській області.

Магнолія-ТВ.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все тут ясно/ всым було весело/ выршы читали/ ыгри грали/ ы тут прийшов авторытэт Паша кынув пару палок/ вона кричала/ плакала але Пашу всы боялись то нычого не казали ы дальше собы розвлыкались///

Розповыдь точно малалэтноъ ша///ви/ Поъхали в баньку/ набухались/ вона нычого не помнить/ Паша ъъ чпокнув/ ы тэма закрита/

Все тут ясно/ всым було весело/ выршы читали/ ыгри грали/ ы тут прийшов авторытэт Паша кынув пару палок/ вона кричала/ плакала але Пашу всы боялись то нычого не казали ы дальше собы розвлыкались///

Розповыдь точно малалэтноъ ша///ви/ Поъхали в баньку/ набухались/ вона нычого не помнить/ Паша ъъ чпокнув/ ы тэма закрита/

Але от не пойму/ в 16 рокыв ы добровыльно це вже в мынтяр не рахуэться як розбещення неповнолытных?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повністю підтримую вище вказаний сарказм.

ну не вірю їй і ппц. багато неувязок... основна, що не могли 5 пацанів просто так признатись в сексуальних стосунках з 16-ти літньою, якщо їх не було.

ІМХО історія придумана потерпілою, для зменшення суспільної критики таких розваг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ср4в я на все це обговорення". Було/не було. Того не змінити. Мізки не вставити. Хоча дурепу шкода.

тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...