Перейти до змісту

Кто какое моторное масло использует?

Adeon

Кто какое моторное масло использует  

123 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Саня , так основна суть цієї теми в тому, що тут ніхто нікому не радить що лити, а кожен просто пише що він використовує. Доречі як бути коли одне мастило має допуск ACEA A3/B4; API CF; API SL; BMW Longlife-01; GM-LL-A-025; GM-LL-B-025; MB 229.5; VW 502.00; VW 505.00 а інше API SN/CF; ACEA A3/B3/B4; BMW Longlife-01; Ferrari; MB 229.5; Porsche A40; Renault RN 0700/0710; VW 502.00/505.00; FIAT 9.55535 Z2; PSA B71 2296

І у другому варіанті немає допуску GM для мого авто, але є багато інших які співпадають, мені так здається щоб отримати допуск від виробника потрібно добре заплатити ... Доречі різниця у ціні майже у два рази)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Adeon, а ти хоча б знаєш в яких одиницях виміруються в'язкість і яка вона буває? Без допомоги гугла.

Спочатку тема була створена в дещо іншому ключі, саме через те мною було висловлене припущення про можливий продаж мастила.

Воздержусь от дальнейших комментариев на подобные ваши посты, чтоб не засорять тему.

Если имеете мнение конкретно по данной теме, пожалуйста, поделитесь, если нет, воздержитесь...

Хотел сделать интересную тему, может в какой-то мере и полезную, но получилось как всегда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з всього вищесказаного заливати можна будь яке мастило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно! Їсти можна всі гриби, правда деякі лише один раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця розмова - все одно як про горілку деякі ведуть бесіди. Тіпа а від Нємірова голова зранку не болить!

Будь-які оригінальні мастила однакових властивостей можна не те що замінювати, а й змішувати під час експлуатації. Якщо у вас десь в хуєровоградському районі "втікло" мастило - зайдіть на заправку або автосервіс і спитайте "бензин 10W-40", а не "мені мастило до сіат ібіца 98 року, бензин, 1.2"

Мастило - низькотехнологічний продукт, який впливає на життя вашого двигуна приблизно як біг-мак на вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бензин 1,6. Q8 10W-40, на розлив. Порадили, міняв три рази підряд.

Погоджуюсь! Масло хороше Q8, та й не розливають його десь в лісах від Ківерцями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За кастрол много проголосовало, тоже его заливал, но пишут очень много подделок, поэтому перешёл на ельф и дешевле ельф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- в мене від немірова голова болить, як не переконуйте :-)

- в мазду лив колись кастрол, потім зік, різниці не було, машина їздила однаково і те масло жерла. Тому тепер ллю дешеве. На формулі чоловік, в якого завжди беру масло, порадив akvilon 10w40. Як на мене один хрен що лити, хіба психологічно є різниця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mannol, напівсинтетика. Двигун 1.8 газ\бензин. Колись заливав Q8 . Також непоганий варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 года подряд пользовался полусинтетикой 10W40 от Хадо в машину и в мотоцикл, недавно попробывал Wolver (немецкого пр-ва) 10W40, тоже неплохо ведет себя двигательль ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь, двоє людей заливають Репсол. Хочу поцікавитись, поділіться точкою, будь ласка, де купуєте дане масло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.3 CDTI заливаю уже 4 раза подряд масло Q8 10W-40, с бочки на разлив, двигатель масла не ест. Меняю каждые 10к.

- в мене від немірова голова болить, як не переконуйте :-)

Правильно, надо MEDOFF заливать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Саня , так основна суть цієї теми в тому, що тут ніхто нікому не радить що лити, а кожен просто пише що він використовує. Доречі як бути коли одне мастило має допуск ACEA A3/B4; API CF; API SL; BMW Longlife-01; GM-LL-A-025; GM-LL-B-025; MB 229.5; VW 502.00; VW 505.00 а інше API SN/CF; ACEA A3/B3/B4; BMW Longlife-01; Ferrari; MB 229.5; Porsche A40; Renault RN 0700/0710; VW 502.00/505.00; FIAT 9.55535 Z2; PSA B71 2296

І у другому варіанті немає допуску GM для мого авто, але є багато інших які співпадають, мені так здається щоб отримати допуск від виробника потрібно добре заплатити ... Доречі різниця у ціні майже у два рази)))

Привіт, можеш написати про які конкретно масла ти кажеш.

Цікаво глянути чому велика різниця в ціні.

Щоб отримати допуск від виробника треба дійсно добре заплатити за самі екперименти.

Але це не так багато щоб піднімати ціну майже у два рази.

Особисто заливаю Liqui Moly.

Але тут написано багато гарних масел, які прекрасно працюють і можна сміло рекомендувати.

Найважливіше це не потрапити на підробку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ELF SOLARIS - чи не єдине підходить по допускам. Скільки платив не пам'ятаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Valvoline max life 10w40 - оч неплохое масло, но беру за границей, один раз залил Elf turbodiesel - Не понравилось вообще,машина лучше себя ведет на валволине. Прошлой зимой на кенгушке, которая у меня стоит ночью во дворе - пуск на Valvoline с пол тыка, при чем морозы конкретные были и акум 55 а/ч! Ровняю с эльфом, как по мне Valvoline на порядок лучше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Elf solaris, допуск 0720

аналоги:

Liqui Moly 4400

Q8 Formula R LL

Titan GT1 PRO

Comma EcoRen

i інші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Valvoline max life 10w40 - оч неплохое масло, но беру за границей, один раз залил Elf turbodiesel - Не понравилось вообще,машина лучше себя ведет на валволине. Прошлой зимой на кенгушке, которая у меня стоит ночью во дворе - пуск на Valvoline с пол тыка, при чем морозы конкретные были и акум 55 а/ч! Ровняю с эльфом, как по мне Valvoline на порядок лучше

+1 залив elf 10w40 (фляга 5л) то пожалів, дуже густе (я дивлюсь по тиску масла, а ще навіть толком морозів не було), навіть імхо густіше чим Esso Ultra 10w40 (хоча дешевше масло).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Elf solaris, допуск 0720

аналоги:

Liqui Moly 4400

Q8 Formula R LL

Titan GT1 PRO

Comma EcoRen

i інші

Для чого, коли офіційно Рено рекомендує Ельф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В свій 1,9 multijet заливаю selenia turbo diesel 10w-40, раніше лив elf, по ціні зараз виходить на 60грн дорожче, але більш впевнений в ньому, та і буквар пише те саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю. впринципі не такий і Луцьк великий, щоб продавцям продавати бадягу. Конкуренція міцна, а піде чутка що в того то, ось що масло зробило з двигуном, то вже продавцю прийдеться просто перепрофільовуватись, так що думаю за адекватну середньостатистичну ціну і відомих брендів масло можна купувати будь-яке яке підходить по допуску і відповідного пробігу двигуна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...