Перейти до змісту

Lenovo g555, черный екран при выходе из спящего режима

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ноутбук Lenovo g555, при выходе из спящего режима экран стал черным. Перезагрузка не дала ни каких резельтатов. На нажатее клавиш ни какой реакции. Кулер крутится, индикаторы включения,батареи, вайфай горят не горит индикатор жесткого диска. Выключал питание, вынимал оперативку - ни какого эфекта. Может кто подскажет, как устранить эту проблему. Буду очень признателен!

Опубліковано

Скорей всего видяшка отдала концы. Это самая распространенная проблема у этих нотиков. Но надо смотреть, может и что другое.

Опубліковано

Це стандартна їхня проблема вилітає міст. Самому вам вирішити не вийде несіть у сервіс там вам допоможуть.(робіть там де дають гарантію на декілька місяців)

Опубліковано

Доброго дня. А що це буде коштувати і чи варто ремонтувати чи краще розпродати (якщо варто, то де можна)? В мене така ж проблема з тим самим нотиком.

Опубліковано

Заніс ноут в icity повідомили на початку що вилетів міст, і ремонт буде коштувати до 900 гривнів. Правда коли прийшов забирати ноут несподівано запрацював, сказали, що прогріли чіп-сет,але гарантію на довговічну роботу не дають. Правда і оплату взяли мізерну, скоріше на пиво. Так воно і вийшло, день ноут пропраював, а потім та сама історія . Добре хоч встиг скопіювати інформацію з жорсткого диска і за те велика дяка майстрам. Далі не знаю,що робити з ноутом......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...