Перейти до змісту

Підкажіть Life:)

Рекомендовані повідомлення

2 роки назад я придбав на той час вигідний але глюканий тариф Life :smile-zachot:

за 2 роки я ніразу незмінював тарифу,я думаю ви уявили які там ціни...

Підкажіть хороший вигідний тариф щоб дешевше звонити на всі номери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На твоем месте я бы ориентировалась на тех, с кем ты будешь общаться... Ведь если большинство знакомых пользуются..к примеру киевстаром(мтс...диджус...билайн...ну и дальше по списку...) то, возможно, вообще стоит сменить оператора... к тому же, учитывая низкую стоимость стартовых пакетов нынче...это вообще не составит проблемы... :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так 2 роки на 1 операторі це нетак мало,притому мій номер і за межами України знають

варіантів пока мало,помилка в тому що так довго на ньому сидів,от якби було норм покриття :mdr: оцеб булоб діло.

а так якщо невпадлу пишіть Тарифи,буду вдячний :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б радив перейти до іншого оператора, а на старому тимчасово включити або переадресацію на новий номер, або голосову скриньку, а за кілька місяців взагалі виключити. До того ж з нового номера нескладно зробити розсилку всім потрібним тобі абонентам з повідомленням про зміну номера.

Особисто я користуюсь тарифом МТС Безлімітний Легкий. Покриття вже є практично скрізь. В пакет за 210 грн входять 750 хв. в мережі МТС (в т.ч. Jeans та бувші UMC, Sim-Sim), 250 хв. на мережі інших операторів в межі України, в т.ч. на міські номери, 200 СМС, 50 ММС, 50 мб GPRS-трафіка і 5 мб wap-трафіка. Крім абонплати знімається ще плата за з'єднаня 15 коп, в мене за місяць получається десь 60 грн, тобто всього -- 270 грн. на місяць, з яких я ще 20% ПДВ повертаю, тому що контракт оформив на фірму. А пакет я особисто не вичерпую, завжди залишається кілька сотень хвилин в запасі.

P.S. в мене один і той самий номер з 2001 року

P.P.S. А може почекай до нового року? На свята зазвичай з'являються всякі вигідні пропозиції від операторів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я знаю що МТС зараз вигідно і покриття UMC і людей підтримуючіх

цього оператора немало.А що до перейти на інший і розіслати номери :)

в мене їх 233 майже постійних, це займе немало часу,я пока в Life :) бачу 2+

це дешевий інтернет трафік хоча і глюканий, та вільний Life :( в мережі.

Дуже спс я подумаю про переадрисацію :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б радив перейти до іншого оператора, а на старому тимчасово включити або переадресацію на новий номер, або голосову скриньку, а за кілька місяців взагалі виключити. До того ж з нового номера нескладно зробити розсилку всім потрібним тобі абонентам з повідомленням про зміну номера.

Особисто я користуюсь тарифом МТС Безлімітний Легкий. Покриття вже є практично скрізь. В пакет за 210 грн входять 750 хв. в мережі МТС (в т.ч. Jeans та бувші UMC, Sim-Sim), 250 хв. на мережі інших операторів в межі України, в т.ч. на міські номери, 200 СМС, 50 ММС, 50 мб GPRS-трафіка і 5 мб wap-трафіка. Крім абонплати знімається ще плата за з'єднаня 15 коп, в мене за місяць получається десь 60 грн, тобто всього -- 270 грн. на місяць, з яких я ще 20% ПДВ повертаю, тому що контракт оформив на фірму. А пакет я особисто не вичерпую, завжди залишається кілька сотень хвилин в запасі.

P.S. в мене один і той самий номер з 2001 року

P.P.S. А може почекай до нового року? На свята зазвичай з'являються всякі вигідні пропозиції від операторів

ну на Білайні є альтернативний тариф цьому Безліміту.... І взагалі, я проти таких назв як Безліміт.... Що це за безліміт на якому ліміт 750 хв і 250 хв...

Абсурд!!!

Тариф "Менеджер" від Білайн:

В пакет за 325 грн входять 4000 хвилин в мережі, 500 хвилин на інші напрямки, 100 мб інтернету. Ніякої плати за зєднання!!!

Дуже вигідні тарифи для дзвінків за кордон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, тільки от покриття МТС і Бджолайн поки що порівнянню не піддаються. А мені важливо завжди бути на зв'язку. До того ж, для чого мені 4500 хвилин, якщо в мене з 1000 сотня-друга лишаються щомісяця? :)

я також проти таких штук як "лімітний безлімітний", але жопоробиш? :101010:

до речі, в МТС є ще два "безлімітних" -- здається 4000 хвилин і 6000 хвилин. В останньому немає плати за з'єднання. Деталей не знаю, лізти на сайт МТС лінь.

2 STARSAW:

Я не бачу проблеми розіслати СМС всім абонентам в телефонній книзі, хай їх там хоч 1000 буде. Наприклад з любого смарта Nokia це робиться за 10 секунд, а далі воно саме все відправляє, при цьому не заважаючи тобі далі користуватись телефоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий тариф на Лайфі - СУПЕР ЛАЙФ (0 в мережі і 50 коп на ішні оператори). Але це тариф на умовах договору(хоча той договір немає ні терміну дії ні додаткових угод чи штрафних санкцій). Вартість переходу з збереженням номеру безкоштовна тільки треба щоб 30 або 50 грн було на рахунку, а якщо з новим то за 5 грн буде 30 на рахунку а за 10 - 50 грн. Надумаєш, бери паспорт і приходь на Волі, 14 підключу, захочеш новий номер теж щось підберемо(тільки скажеш що тобі треба Вова)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та незнаю звик я до Life :D напевно мені подобаються лагі :(

В Life :) на даний момент мене цікавить дешевий та більш менш нормальний

доступ в інтернет,напевно того і незмінив оператора :) просто часто використовую QIP на свому смарті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сиджу на лайфі вже 2 рокі, є корпоративним абонентом,

ціни майже шарові користуюсь як безлімітним + закордон шара всього 1 гр. хв.

да десь рік назав глючив страшно з корпораціїї пішло 15 чол.

зараз проблем нема

задоволений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, melonbet, я от тоже хочу супер-лайф, там дійсно ніяких наколок немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, melonbet, я от тоже хочу супер-лайф, там дійсно ніяких наколок немає?

Наколок стосовно договору немає. Єдина умова : хочеш користуватись тарифом - поповни рахунок з 1 по 20 число кожного місяця на 30 або 50 гривень(цю суму обираєш в момент підключення). Єдине і максимально можливе покарання за неоплату це те , що 21 числа ти не зможеш нікуди подзвонити, а як тільки поповниш то зразу знов появиться така можливість. Це дійсно вигідний тариф для тих хто витрачає в місяць понад 30 або 50 гривень.

Різниця між 30 та 50 в тому, що в пакеті 30 по 50 копійок перших 100 хвилин, а в 50 перших 200 в місяць.

Надумаєте, беріть паспорт, і приходьте на проспект Волі, 14. До речі коли Ви підключитесь на 50 до 31 жовтня то протягом п"яти наступних місяців Вам буде приходити ще по 20 гривень додатково, а якщо ще і на новий номер то поповнення на 50 гривень протягом наступних 5 місяців для Вас буде лише 45(акція діє лише на проспекті Волі, 14)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...