Перейти до змісту

on-line ігри

slam

Рекомендовані повідомлення

Хто в які онлайнові іграшки бавиться?

я сижу на огеймі Ogame(Eng), є ще російський Ogame(Ru) - стратегічна космічна гра

також рубаюсь в Hattrick - економічно-тактичний футбольний манагер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lineage II: C3

Огаме

Империя Звезд

А ще хочу в АнархіОнлайн попробувати, здається там є якась офіціальна безплатна версія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Огаме бавився один час, але забирало багато часу. Покинув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГггГГГ ну і каламбури..

1 час гамився .

і це забрало багато часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:beer:)) оце я видав...

До речі, основний принцип різних он-лайн ігр - хто більше проводить часу у грі, той і білше розвинений.

мені шкода свій реальний час міняти на віртуальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю з тобою згоден...Але не завжди так. Багато ще залежить від гри і від того хто за кермом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Линейка, КС :unsure: когда-то давно в Ультиму играл...а вообще есть щас куча онлайнового шпилева, только времени всеравно нету... ;(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зараз постійно шпілю Лінєйку на новому серваку С3.

http://darkage.co.ua/

Хто має бажання перейти - велкам. Сервер тільки но почав розвиватися так що ви не будете відчувати себе на ньому дітьми. Тимпаче що на нёму шпілить зараз в клані JusticE 6 чоловік з Луцька :beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Линейка.

Кстати, для тех у кого мало времени для онлайн игр, советую ВОВ, там классный баланс опыта/усталости относительно проведенного онлайн. Жалко только что нет пока нормальных фри серверов.

2 Qaz: прива, когда пивка тяпнем? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Линейка.

Кстати, для тех у кого мало времени для онлайн игр, советую ВОВ, там классный баланс опыта/усталости относительно проведенного онлайн. Жалко только что нет пока нормальных фри серверов.

2 Qaz: прива, когда пивка тяпнем? :)

Дюк, ничесе :)) то ты уже тоже в рядах фатакомавских дамашников? :blink:) Слушай, а зачем те тот вот шотатамтикун, мы кстати в линейку играем до сих пор, а вы что уже на вов полностью подсели?

А на пива нада будет, а то не виделись уже сколька...хай теплее чуть будет или шо :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Линейка.

Дык. А вот и соклан нарисовался :blink:

Линейка.

Дюк, ничесе :)) то ты уже тоже в рядах фатакомавских дамашников? :lol:) Слушай, а зачем те тот вот шотатамтикун, мы кстати в линейку играем до сих пор, а вы что уже на вов полностью подсели?

А на пива нада будет, а то не виделись уже сколька...хай теплее чуть будет или шо :)

На ВОВ только Муза, Тоня да Лёха присели :o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мистер Вес, вы кито? :lol: не Саша часом? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мистер Вес, вы кито? :) не Саша часом? :lol:

:) Нэа. Саша це Чар походу. А я Кіллєром бігав :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Киллером? о_О

Ага. Кстати посмотри

http://darkage.co.ua/clanmembers.php?cid=20

мож знакомых увидиш

З.Ы. Долин это Паша :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маленькие рейты зло =)

Ничё се зло! Видел как мы рулим :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маленькие рейты зло =)

Ничё се зло! Видел как мы рулим :lol:

Видел бы ты как мы рулим :)) у нас уже тои открыли и катакомбы =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого піська більша?;)

Виходячи зі змісту твого посту мабуть у тебе, бо ми про неї не говорили взагалі, а ти начебто хочеш нею похизуватися... ;)

З.І. Дівчата не читають цю рубрику. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я роки зодва з половиною назад шпілився в інеті в "Фрілансер" - космічний такий зашибісьний симулятор. То на спеціалізованому расійському космо-форумі сколотився клан десь на душ 40 і сообща мочилися всім СНГ-шним кодлом проти англічан з хранцузами німцями та америкосами. Шпілились славяни з просторів від Прибалтики до Кореї з Ізраілем. Українців там багацько висить. Доросли навіть до міжнародних турнірів аля Нйу-васюки.

Одним словом була супер веселуха, неодноразово вертався з роботи додому около 12 ночі.

Між іншим те сообщістфо функціонує досі, правда надробилась там купа під-кланів та контингент пару раз обновився.

Якщо когось тут плющить ніпадєцкі від космосімів то велкамте тудить: www.elite-games.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись плотно "сидів" на Сфері

а фріланцер ІМХО швидко набридає да і назва космосім для нього це всетаки трошки голосно сказано

хоча по мережі забавка таки весела

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а фріланцер ІМХО швидко набридає да і назва космосім для нього це всетаки трошки голосно сказано

хоча по мережі забавка таки весела

Набридає він мацже одразу після закінчення сюжетних місій, а от в онлайні він зводиться до такого собі космо-контрстрайка, коли собирається банда і давай надибувати другу "чужу" банду і ганяти її по галактиці. Було весело - моя сестричка чуть не опісялась зі страху :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Хтось грай в "Империя Звезд" ?

Орієнтовно на 5-те серпня в Москві має відбутися Party по поводу річничі гри ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...