Перейти до змісту

Повідомлення з Державної виконавчої служби

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Відбувся телефонне повідомлення ДВС про необхідність сплати штрафу за порушення ПДР, яке відбулося десь приблизно у квітні. Питання: чи існують часові обмеження щодо таких повідомлень? Тобто чи не вийшов строк для ДВС щодо таких вимог? Строки - це головне питання!

P.S.Пробачайте, так мені пояснили, так я і пишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після останніх змін в законі про двсУ - повідомлення тільки рекомендованим листом з відміткою про отримання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відбувся телефонне повідомлення ДВС про необхідність сплати штрафу за порушення ПДР, яке відбулося десь приблизно у квітні. Питання: чи існують часові обмеження щодо таких повідомлень? Тобто чи не вийшов строк для ДВС щодо таких вимог? Строки - це головне питання!

P.S.Пробачайте, так мені пояснили, так я і пишу.

Строки є.

Це 2 тижні з моменту, коли винесли постанову.

Якщо 2 тижні прострочено, то сума штрафу подвоюється.

Щодо стягнення штрафу, то це питання до юристів.

З.І. Ходили чутки, що авто власника несплаченого штрафу ДАІ мають право доправляти на штрафмайданчик (обс).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.4 ч.1 ст. 21 Закону України «Про виконавче провадження» передбачає : «Виконавчі документи можуть бути пред'явлені до виконання в такі строки: 4) постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців.»

ст. 303 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає: «Не підлягає виконанню постанова про накладення адміністративного стягнення, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення»

Державний виконавець у 3-денний строк з дня надходження до нього виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження. В постанові державний виконавець встановлює строк для добровільного виконання рішення, який не може перевищувати семи днів, а рішень про примусове виселення - п'ятнадцяти днів, та попереджає боржника про примусове виконання рішення після закінчення встановленого строку зі стягненням з нього виконавчого збору і витрат, пов'язаних з провадженням виконавчих дій, передбачених цим Законом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Державний виконавець у 3-денний строк з дня надходження до нього виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження. В постанові державний виконавець встановлює строк для добровільного виконання рішення, який не може перевищувати семи днів, а рішень про примусове виселення - п'ятнадцяти днів, та попереджає боржника про примусове виконання рішення після закінчення встановленого строку зі стягненням з нього виконавчого збору і витрат, пов'язаних з провадженням виконавчих дій, передбачених цим Законом.

Мені здається, що ця цитата не про порушення ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...