Yarchik Опубліковано 10 Жовтня, 2013 в 05:09 #1 Опубліковано 10 Жовтня, 2013 в 05:09 Вчора, в годині 18-ій, повертаючись додому, побачив біля під'їзду під деревом сіре кошеня. Пройшов мимо. Сидів удома, побачив відео, де пожежник врятував кошеня, і щось мені перемкнуло. Спускаюся на вулицю (десь 20 година) - сидить сіре кошенятко там же, де й сиділо. Певно, хтось награвся і викинув. Забрав додому. Ми з ним переночували, сьогодні я його зранку викупав - чим впав у немилість Воно симпатичне, сіреньке. Не суперпухнасте, але шубка є - видно, що котик не вуличний був. Не відходить від мене, щось муркоче, розповідає, треться об ноги... У мене воно пропаде, я його тримати не зможу, доведеться відпускати його на вулицю... Будь ласка, якщо комусь треба таке щастячко - дайте знати, я сам привезу по Луцьку, куди скажете. 050 5237979 До речі, я не фахівець у кошачих причандалах, але здається, що це киця. Ось фотки (я не вмію фоткати котиків, в житті кошенятко гарніше):
Dorothy Опубліковано 10 Жовтня, 2013 в 05:51 #2 Опубліковано 10 Жовтня, 2013 в 05:51 Миленьке Може, у когось бабуся самотньо живе, думаю, воно могло б стати їй вірним другом... Шкода симпатюльку. Взимку вона точно пропаде Забрала б собі, але моя кішка дуже не любить суперниць
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.