Перейти до змісту

by in coins допомога

EmiLee

Рекомендовані повідомлення

Можливо хтось з форумчан замовляв щось на цьому сайті....

То у мене питання - як там все оплачувати? Через яку карту, систему?

Дякую за розуміння :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один з купи китай-магазинів, швидка відгрузка замовлень, доставка - Chinapost (з треком якщо посилка від 30 баксів, до 30 - трек опціонально, за гроші).

Економлять на оригінальній упаковці речей, щоб зменшити вагу, якщо брати багато і скопом, насиплять все в купу, відповідно девайси можуть пом"ятись\подряпатись одне в одного.

оплата Visa\Mastercard > Paypal

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

buyincoins, наверное? заказывал неоднократно. оплачивал как через paypal, так и напрямую картой visa internet и visa virtual местных банков. а в чём проблема-то? там вроде всё очень интуитивно и просто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради попробую щось таки замовити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ще питання.

На Приват 24 в мене є кілька доларів, а пей пал каже, що в мене 0,00. Так і має бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пейпол має свій баланс, який актуальний для більш цивілізованих країн, де працює прийом платежів.

Україна поки не попадає в це число, тому акаунт працює лише для покупок, відовідно і нулі на балансі.

Можна купувати сміливо, якщо є гроші на карті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще питання.

На Приват 24 в мене є кілька доларів, а пей пал каже, що в мене 0,00. Так і має бути?

Залишок пей пал не повинен співпадати із залишком на картці в П24.

Залишок в ПП - це кошти, "заведені" на рахунок ПП. Карта тільки прив'язується до ПП, але кошти з неї не відображаються. Якщо здійснюється платіж, то ПП списує кошти з карти.

Може бути й навпаки - на рахунку ПП може бути залишок коштів, а на картці - нуль (наприклад, отримано рефаунд). Для України, як написав Deemon, вивести кошти з ПП на карту не можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...